12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Vătăjelu: „Vrem să ne îmbunătăţim jocul şi să ajungem la un alt nivel“ (VIDEO)

Bogdan Vătăjelu: „Vrem să ne îmbunătăţim jocul şi să ajungem la un alt nivel“ (VIDEO)

-

Fundaşul formaţiei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat, înaintea decolării spre Antalya de pe Aeroportul Internaţional Craiova, că îşi doreşte ca în noul an lucrurile să stea mult mai bine decât s-au prezentat la finalul lui 2021.

„În primul rând vrem să fim sănătoşi, asta îşi doreşte toată lumea, dar mai ales noi, la echipă, pentru că nu mai vrem să avem parte de accidentări. Desigur, ne dorim să fie un an mult mai bun decât cel încheiat, însă asta ar însemna să luăm campionatul. Anul precedent al câştigat două trofee şi anul ăsta, sincer, din punctul ăsta de vedere cred că va fi puţin mai greu. Vrem să ne îmbunătăţim jocul şi să ajungem la un alt nivel. Atât timp cât avem şanse matematice la titlu o să credem, însă, la cum am parcurs ultima perioadă, mari speranţe nu prea avem. Sunt sigur însă că acea perioadă va fi uitată şi va trebui să fim alţii“, a spus Vătăjelu.

„Deocamdată la noi sunt doar plecări, dar aşa se întâmplă la orice echipă. Aşteptăm jucători care să ne ajute să ne atingem obiectivele, să fim o echipă mai bună. Nu ştiu cine va veni, nu e treaba mea. Orice jucător va veni va trebui să fie mult mai bun decât ce avem acum. Eu şi cu Andrei Ivan am mai plecat o perioadă, dar alături de Bancu şi Mateiu suntem veteranii acestei echipe. Ne dorim să înaintăm în vârstă, dar cu cât mai multe trofee, asta e sigur. Trebuie să muncim şi să o facem cu mult mai multă grijă“, a completat Vătăjelu.

Citeşte şi: Nicuşor Bancu: „Principalul nostru obiectiv este calificarea în play-off şi apoi câştigarea Cupei“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O nouă etapă de dezinsecție

Salubritate Craiova anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției...

ȘTIRI GdS