12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicuşor Bancu: „Principalul nostru obiectiv este calificarea în play-off şi apoi câştigarea Cupei“ (VIDEO)

Nicuşor Bancu: „Principalul nostru obiectiv este calificarea în play-off şi apoi câştigarea Cupei“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova a decolat în această după amiază spre Antalya, iar căpitanul Nicuşor Bancu nu s-a mai arătat la fel de optimist ca altădată. Liderul alb-albaştrilor a admis că nu se mai gândeşte la titlu şi că nici participarea în play-off nu mai este atât de sigură, ca înainte.

„Sperăm să facem un sezon mult mai bun, să intrăm în play-off şi să cucerim Cupa României, care este un obiectiv realizabil. Este aproape imposibil să ne gândim la titlu. Şanse mai sunt, dar nu ne mai gândim acolo. Repet: principalul nostru obiectiv este calificarea în play-off şi apoi câştigarea Cupei României. Ţinând cont de rezultatele pe care le-am avut în ultimele partide putem spune că play-off-ul este pus în pericol. Am avut noroc şi cu rezultatele unor meciuri ale contracandidatelor, altfel puteam să fim mult mai rău în clasament“, a spus Bancu.

„Cu siguranţă se poate ieşi din această criză. Acum Mister (Laurenţiu Reghecampf – n.r.) are timp, împreună cu staff-ul lui, să facă pregătirea cum îşi doreşte, să ne spună şi ce vrea de la noi, dar şi alte lucruri pe care le are în cap. Cu siguranţă vom reveni mai buni. Sigur că îmi doresc să revin la naţională, dar deocamdată mă gândesc la acest cantonament. Sper să fiu sănătos, pentru că data trecută nu am făcut pregătirea şi s-a văzut puţin în jocul meu. Acum sunt bine şi sper să mă întorc sănătos de acolo“, a mai afirmat căpitanul Ştiinţei.

„Nu ştiu de câţi jucători este nevoie“

Întrebat despre capitolul plecări – veniri, Nicuşor Bancu a spus: „Cu siguranţă vor veni şi alţi jucători. Îmi pare rău de cei care au rămas acasă, dar s-au întâmplat multe chestii, ca întotdeauna, în fiecare an… Vor veni alţi jucători care ne vor ajuta, pentru că avem nevoie. Nu avem un lot atât de numeric, deocamdată, dar cu siguranţă va fi completat până la reluarea campionatului. Nu ştiu de câţi jucători este nevoie. Important este să fim sănătoşi. Aţi văzut că în ultimele etape am avut aproape o echipă de indisponibili. Accidentările ne-au creat mari probleme şi asta s-a văzut. Nu am auzit nimic de el (de Deian Sorescu – n.r.). Dacă va veni, ştiţi şi dumneavoastră, este un jucător bun, a demonstrat-o la Dinamo, chiar dacă rezultatele lor nu au fost cele mai bune. Oricine va veni ne va ajuta“.

Întrebat şi despre posibila venire a lui Marian Copilu în conducerea Craiovei, Bancu a comentat: „Nu ştiu nimic nici despre el. Acum am venit din vacanţă şi nu am aflat prea multe noutăţi. Sperăm să ne ajute oricine va veni“.

Citeşte şi: Alb-albaştrii şi-au făcut încălzirea în Lunca Jiului. Urmează decolarea! (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS