10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMediaș – „U“ Craiova 1-1 / Marius Constantin: „A fost un meci pe care l-am avut în mână“

Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Marius Constantin: „A fost un meci pe care l-am avut în mână“

Fundașul formației Universitatea Craiova, Marius Constantin, regretă că echipa continuă să facă greșeli nepermise și să rateze situațiile clare pe care și le creează. Așa a explicat „rețeta“ egalului cu Gaz Metan Mediaș.

„Nu este ce ne-am dorit, dar, din păcate, nu suntem așa cum ar trebui în fața porții. Este un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt! Cel puțin asta am simțit eu în teren. Am pus presiune pe ei, ne-am creat situații și ocazii destule, dar pe care nu am reușit să le fructificăm. Asta, coroborat cu greșeala noastră din apărare… Asta s-a întâmplat, nu am reușit să câștigăm. A fost un meci pe care l-am avut în mână“, a spus Marius Constantin.

Cât despre greșeala lui Papp, Marius Constantin a spus:

„Se poate întâmpla. Ce-i drept, s-a întâmplat cam des la noi și nu e vorba despre un jucător anume. Se pare că a venit rândul fiecăruia să comită câte o greșeală. Dar asta nu ar fi trebuit să fie o problemă, pentru că mai erau de jucat peste 80 de minute. Nu am cedat, am încercat să întoarcem rezultatul, dar, din păcate, nu am reușit să fructificăm ocaziile“.

Citește și: Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Laurențiu Reghecampf, din ce în ce mai iritat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS