21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMediaș – „U“ Craiova 1-1 / Laurențiu Reghecampf, din ce în ce mai iritat

Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Laurențiu Reghecampf, din ce în ce mai iritat

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a admis că remiza obținută la Mediaș a fost foarte muncită.

„Ne-am marcat singuri golul celor de la Mediaș. Țin să vă spun că sunt bucuros, pentru că la ghinionul pe care-l avem și la ceea ce s-a întâmplat în acest sfârșit de an, nu am ieșit cu niciun jucător accidentat. Ivan a fost călcat pe tendon! Mă bucur pentru el că a reușit să continue meciul și a făcut-o foarte bine. A și marcat un gol frumos… Restul jucătorilor, într-adevăr, trec printr-o perioadă mai dificilă“, a spus Reghe, la Digi.

„Nu aveam cum să pierdem puncte aici, la Mediaș, în cazul în care aveam efectivul de jucători complet și aveam parcursul pe care l-am avut cu 6-7 etape înainte. S-au întâmplat multe chestii, foarte multe accidentări și acest lucru ne-a costat. Am mare încredere în jucători că la anul vor reveni foarte bine. Vom intra în play-off fără probleme și vom pune probleme echipelor din față“, a completat antrenorul alb-albaștrilor.

„Nu aveți cum să spuneți că noi am început slab“

Întrebat despre prestația Științei din prima repriză, Laurențiu Reghecampf s-a enervat și a început să arate asta.

„Nu aveți cum să spuneți că noi am început slab. Noi am jucat! De fapt am fost singura echipă care a încercat să joace fotbal. Că se întâmplă o asemenea greșeală (cea de la gol – n.r.), vă dați seama că este grav, mai ales pentru moralul jucătorilor. Treceam printr-o perioadă dificilă și ne doream foarte mult ca în această seară, prin experiența celor doi jucători, Papp și Constantin, să putem să menține poarta fără gol primit. Din păcate ne-am marcat singuri și, normal, moralul jucătorilor a scăzut foarte mult. Dar nu puteți să spuneți că noi nu am jucat“, a tunat Reghecampf.

„100% sunt sprijinit“

Întrebat despre schimbările făcute în timpul jocului cu ardelenii, Laurențiu Reghecampf a subliniat ideea că fotbaliștii înlocuiți nu s-au ridicat deloc la nivelul așteptărilor.

„Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nici nu contează că au 30, 15 sau 20 și ceva de ani. Pe mine nu mă interesează acest lucru. Toți sunt componenții echipei și toți trebuie să se ridice, la ora jocului, la cel mai bun nivel. Dacă în ziua respectivă nu sunt buni, atunci ies. Asta nu trebuie să fie cu supărare. Este problema lor (Nistor și Bancu au părut supărați – n.r.), pe mine nu mă interesează!“, a explicat Reghecampf, care anunță schimbări în iarnă: „O să vedeți la momentul oportun“.

Cât privește susținerea conducerii în ceea ce-l privește, Laurențiu Reghecampf a răbufnit din nou: „E o întrebare prostească! 100% sunt sprijinit“.

Citește și: Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Nu știm ce antrenați, dar fotbal nu prea jucați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS