10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf, imun la cuvintele lui Mutu: „Era foarte euforic că a reuşit să câştige“

Reghecampf, imun la cuvintele lui Mutu: „Era foarte euforic că a reuşit să câştige“

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, nu este supărat pe finul său, Adrian Mutu, tehnicianul celeilalte echipe din Bănie, FCU, pentru declaraţia făcută după victoria obţinută în faţa lui Dinamo. Naşul „Reghe“ a punctat că relaţia dintre ei nu va fi afectată în ciuda rivalităţii dintre cele două cluburi, atât timp cât disputa rămâne în limita sportivităţii.

„Când vom juca, în momentul respectiv fiecare dintre noi, cu siguranţă, o să-şi dorească să câştige meciul. În afara terenului, relaţia dintre noi va fi aceeaşi, nu se schimbă cu absolut nimic. Nu cred că ar trebui să existe în niciun fel de competiţie sportivă asemenea conflicte. El îşi doreşte să aibă rezultate cu echipa lui, eu cu a mea. Cu siguranţă luni (când a făcut declaraţia – n.r.) era foarte euforic că a reuşit să câştige un meci foarte greu, şi îl felicit“, a spus antrenorul Ştiinţei.

‘Reghe’ este încântat de organizarea de la club

Laurenţiu Reghecampf a făcut şi o comparaţie între primul său mandat de la Craiova, când patron îi era Adrian Mititelu. Această paralelă se referea la organizare şi a apreciat că acum echipa sa are inclusiv un bucătar, cu ca în trecut când Costea şi colegii săi comandau pizza şi papanaşi.

„Ce am văzut astăzi (marţi – n.r.) la cum se desfăşoară activitatea la Universitatea Craiova, lucrurile sunt foarte bine stabilite. Există un bucătar, există oameni care se preocupă de meniul jucătorilor… Deci este cu totul altă ‘galaxie’. Este un alt moment faţă de ce am trăit înainte la Craiova“, a comentat Laurenţiu Reghecampf.

„Reghe“ a fost prezentat oficial marţi, într-o conferinţă de presă.
„Obiectivul meu este să câştigăm tot ceea ce este de câştigat. Fanilor nu pot să le promit decât că tot ceea ce ţine de mine voi face 100%. Vor fi anumite momente când trebuie să te aperi, iar în altele să ataci. Dar cu siguranţă vom încerca să ne impunem şi să jucăm cât mai ofensiv“, a declarat tehnicianul.

Citeşte şi: Sorin Cârţu, răspuns pentru cârcotaşi: „Sunt de 3 ani preşedinte la echipa asta. Nu mă bag!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS