10.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 aprilie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu, răspuns pentru cârcotaşi: „Sunt de 3 ani preşedinte la echipa asta. Nu mă bag!“

Sorin Cârţu, răspuns pentru cârcotaşi: „Sunt de 3 ani preşedinte la echipa asta. Nu mă bag!“

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a precizat în conferinţa de presă de marţi că Laurenţiu Reghecampf are mână liberă la Ştiinţa. El a punctat că şi ceilalţi tehnicieni nu au fost deranjaţi în vreun fel de el. Fostul mare atacant al României a fost foarte supărat în privinţa acuzelor apărute în presa din Grecia, potrivit cărora a încercat să-l influenţeze pe Marinos Ouzounidis în alcătuirea echipei.

„Sunt de 3 ani preşedinte la echipa asta. Nu mă bag! Şi aşa s-au făcut comentarii deplasate… N-am influenţat niciun antrenor şi nu am purtat discuţii vizavi de componenţa lotului pe care el vrea să-l antreneze. Este liber să aleagă. Şi Laur, şi toţi ceilalţi, erau liberi să propună jucători, despre care, desigur, discutau cu domnul Rotaru despre posibilitatea de a-i aduce. Apropo de asta: am văzut imbecilitatea aia mare care s-a scris în ziarele greceşti că s-a transmis nu ştiu ce bileţel. Eu chiar nu am avut niciodată, nicio discuţie cu Marinos vizavi de ce jucători să intre. N-am vorbit cu Marinos de când au apărut acele informaţii. Aţi văzut că prezenţa mea la echipă, la antrenamente este sporadică. Eu îmi fac şi deplasările în alt mod, nu sunt în anturajul lor (al jucătorilor, antrenorilor – n.r.), tocmai pentru a nu se crea nu ştiu ce impresii“, a spus, iritat, conducătorul oltean.

VEZI CONFERINŢA ÎN FORMAT VIDEO!

„Nu vreau ca antrenorii să creadă că prezenţa mea acolo e de spion. Am evitat! Nu vreau să apară discuţii! Nu m-am băgat niciodată în seamă într-o treabă care nu intră în atribuţiile şi în responsabilitatea mea. V-am mai spus de negocierile pe care le-am avut cu domnul Rotaru, când am venit. Am exact ceea ce am negociat şi este o relaţie perfectă. Am cerut fără responsabilităţi şi asta am. Nu vreau să fiu pe lângă echipă şi să se interpreteze în nu ştiu ce fel. Faptul că eu vin din iarbă ca preşedinte, ca antrenor şi jucător se pot face foarte multe comentarii. Ştiţi foarte bine că am anunţat că nu mai vreau să antrenez şi tot s-au făcut comentarii deplasate“, a completat Sorin Cârţu.

Exclude eliminarea din Conference League

Pentru Universitatea Craiova urmează un adevărat examen de maturitate. Alb-albaştrii întâlnesc joi, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FK Laci, în manşa a doua a turului preliminar al Conference League şi pornesc cu şansa a doua, după ce au pierdut în tur, scor 0-1. Întrebat dacă se teme de eliminare, preşedintele Sorin Cârţu nici nu a vrut să audă de vreun rezultat nefast.

„Ar fi dezamăgitor pentru tot ceea ce înseamnă dragostea pentru Universitatea Craiova. Mă gândesc la suporteri, ce şoc ar fi pentru ei… Dar şi pentru noi, pentru că suntem preocupaţi tot timpul să asigurăm cele mai bune condiţii jucătorilor. Dar uneori se pot întâmpla şi partide de tipul celei din Albania. Eu nici nu vreau să mă gândesc că echipa nu se va califica“, a subliniat Sorin Cârţu.

Citeşte şi: LPF a modificat ora de începere a meciului „U“ Craiova – FC Botoşani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS