27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCu Laur, spre lauri! Reghecampf a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Cu Laur, spre lauri! Reghecampf a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

-

Conducerea Universităţii Craiova, reprezentată de preşedintele Sorin Cârţu, l-a prezentat astăzi pe noul antrenor, Laurenţiu Reghecampf. „Sorinaccio“ s-a arătat încântat de alegerea făcută şi este convins că Ştiinţa va fi prolifică în mandatul noului tehnician.

„Am deosebita plăcere să îl prezint pe noul nostru antrenor principal: Laurenţiu Reghecampf. Este un antrenor foarte cunoscut în România, cu un CV remarcabil. Considerăm că alegerea pe care am făcut-o în aceste momente este una foarte bună, care să ne ajute să realizăm acel obiectiv maxim pe care ni-l punem de câţiva ani: titlul. E o doză mare de realism în a spune că Laurenţiu Reghecampf este potrivit pentru a ne îndeplini aşteptările. Îi urez multă baftă, mai ales că începutul acestei experienţe la Universitatea Craiova este foarte dificil. Joi susţinem returul cu Laci, din Conference League şi plecăm cu un handicap. Obligaţia noastră este să ne calificăm şi sunt sigur că şi el şi-a propus asta, ca prim pas la Universitatea Craiova“, a spus Sorin Cârţu.

Reghecampf: „Obiectivul meu este să câştigăm tot ceea ce este de câştigat“

La rândul său, Laurenţiu Reghecampf a declarat că a venit cu gândul la performanţă şi şi-a prezentat staff-ul.

„Este o experienţă nouă, la un club mare, care îşi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu: câştigarea campionatului şi a cât mai multor trofee. Relaţia dintre mine şi patronul Universităţii Craiova este veche. Suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori despre ceea ce se întâmplă la echipă. Trebuie să fii pregătit permanent să accepţi o asemenea provocare, pentru că echipele care îşi propun campionatul nu au răbdare, iar fanii sunt cei care presează. Ne-am înţeles, am bătut palma pentru doi ani. Oamenii care sunt în momentul de faţă în staff-ul Universităţii Craiova vor rămâne şi vor lucra cu mine, pentru că ei îşi fac meseria foarte bine. Staff-ul meu va fi format din Cristian Ţermure, Viorel Dinu şi preparatorul Bogdan Merişoreanu. Vom vedea dacă mai avem nevoie de alţi oameni, dar sunt destui pe care pot să-i folosesc în momentul de faţă la club“, a spus „Reghe“.

VEZI VIDEO!

„Obiectivul meu este să câştigăm tot ceea ce este de câştigat. Fanilor nu pot să le promit decât că tot ceea ce ţine de mine voi face 100%. O să încerc la fiecare meci să le dau jucătorilor impulsul de care au nevoie ca să câştige. În general, mentalitatea şi spiritul oamenilor din această regiune este unul special. Jucătorii de aici iubesc acest stil de a ataca şi de a juca ofensiv, de a avea iniţiativă. Stilul echipei va fi acela de a câştiga. Acum vom vedea cum. Vor fi anumite momente când trebuie să te aperi, iar în altele să ataci. Cu siguranţă vom încerca să ne impunem şi să jucăm cât mai ofensiv“, a completat tehnicianul.

„Ar fi o mare ruşine dacă nu am trece de albanezi!“

Laurenţiu Reghecampf a spus că nu se gândeşte momentan la schimbarea sistemului de joc şi a punctat că pune mare preţ pe pregătirea fizică. El a admis că în perspectiva meciului de joi, cu Laci, din Conference League, nu poate lucra decât la partea mentală.

„Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că şi cei care au fost înaintea mea au lucrat şi au făcut o pregătire foarte bună. Voi încerca, împreună cu oamenii mei şi cei din staff-ul Universităţii Craiova, să punem lucrurile la punct. O vom lua pas cu pas. Ştiţi foarte bine că nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile: la mentalitatea jucătorilor. Trebuie să le dau încredere şi să-i încurajez şi să rezolv pe parcurs din probleme, în urma unei analize a ceea ce s-a întâmplat.

Începem cu un meci dificil, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi şi vor încerca să joace mult mai bine. O să vorbesc astăzi cu băieţii pe marginea acestui meci. Ne trebuie concentrare mare, să ne strângem cu toţii şi să ne calificăm în turul următor în Conference League. Ar fi o mare ruşine dacă nu am trece de albanezi! Dezastru nu ar fi, dar ar fi un obiectiv pierdut şi vom face totul ca acest lucru să nu se întâmple“, a spus Reghecampf.

„Încercăm să îmbunătăţim lotul şi valoarea echipei“

Cât despre transferuri Reghecampf a admis că lotul va fi îmbunătăţit:

„Nu avem cum să aducem jucători noi pentru următorul meci, pentru că nu este timp. S-a vândut un jucător foarte important, Alex Cicâldău, şi cu siguranţă conducerea îşi doreşte să acopere postul respectiv. O să discutăm, o să vedem exact situaţia echipei, pentru că la ultimul meci doi jucători au suferit accidentări grave şi vor lipsi până în septembrie. Aceste lucruri ne preocupă şi încercăm să îmbunătăţim lotul şi valoarea echipei“.

Citeşte şi: LPF a modificat ora de începere a meciului „U“ Craiova – FC Botoşani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS