8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Dinamo 1-0 / Adrian Mutu regretă că diferența nu a fost mai mare

FCU – Dinamo 1-0 / Adrian Mutu regretă că diferența nu a fost mai mare

Antrenorul formației FCU Craiova, Adrian Mutu, a fost fericit pentru prima victorie din Liga 1 a noii echipe patronate de familia Mititelu, 1-0 cu Dinamo. Tehnicianul consideră că diferența au făcut-o jucătorii experimentați.

„Așteptam prima victorie în campionat și mă bucur că a venit la primul meci acasă, și împotriva unei rivale istorice pentru clubul nostru. E frumos să vezi atâția fani la stadion, pentru jucători e ceva fantastic. Din păcate nu am marcat de câte ori am meritat, dar victoria rămâne victorie. Nu cred că a fost superficialitate din partea atacanților. Cred că pe undeva era și frica asta de a câștiga, băieții au avut emoții și asta a contat. Se vede când intră jucători cu experiență, cum a fost Hugo Vieira, marcatorul golului“, a declarat Mutu, la Digi.

„Briliantul“ a comentat și numirea lui Laurențiu Reghecampf la rivala Universitatea Craiova: „E prietenul meu, a făcut o alegere importantă pentru el. Îl aștept din octombrie să ne întâlnim aici pe Oblemenco’ și vedem ce se va întâmplat atunci“.

Dario Bonetti: „Am jucat cu mulți tineri“

De partea cealaltă a baricadei, Dario Bonetti, strategul lui Dinamo, a admis că elevii săi au fost limitați la mai multe capitole în jocul din Bănie.

„Am jucat cu mulți tineri care trebuie să capete experiență. Trebuie să încercăm să facem ce putem mai bine în asemenea situații. Noi muncim! Problema e condiția fizică, de aceea am făcut primele două schimbări. E imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică. Am încercat să controlăm meciul și chiar am avut câteva ocazii. Am ratat la finalizare astăzi. Concluzia e una pozitivă. Pentru noi e imposibil să facem pressing, să alergăm tot timpul. Trebuie să facem alegeri în momentul ăsta. Felicitări pentru ei, pentru energia pe care au pus-o pe teren. Avem cei mai buni suporteri. Sper să rămână alături de echipă, de jucătorii tineri“, a declarat Dario Bonetti.

Liga 1, etapa 2

Vineri, 23 iulie: FC Argeş – UTA Arad 0-1, CS Mioveni – Rapid 0-2.
Sâmbătă, 24 iulie: FC Voluntari – FC Botoşani 0-1, Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2.
Duminică, 25 iulie: Farul Constanţa – Gaz Metan Mediaş 2-0, FCSB – Universitatea Craiova 4-1.
Luni, 26 iulie: Chindia Târgovişte – Sepsi 1-1, FCU Craiova – Dinamo 1-0.

Clasament: 1. Rapid 6 puncte (golaveraj 3-0), 2. CFR Cluj 6 (5-3), 3. FCSB 4 (4-1), 4. Sepsi 4 (3-1), 5. Farul 4 (2-0), 6. UTA 4 (1-0), 7. Botoșani 4 (1-0), 8. FCU 3 (3-3), 9. Dinamo 3 (3-3), 10. Mediaș 3 (1-2), 11. „U“ Craiova 3 (2-4), 12. Chindia 1 (1-2), 13. Voluntari 0 (2-4), 14. Argeș 0 (0-2), 15. Clinceni 0 (1-4), 16. Mioveni 0 (0-3).

Citește și: FCU Craiova – Dinamo 1-0 / Victorie muncită și frumoasă pentru trupa lui Mutu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS