22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSO Filiaşi şi-a dat cei mai buni juniori la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

CSO Filiaşi şi-a dat cei mai buni juniori la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Divizionara C CSO Filiaşi a cedat doi jucători importanţi la formaţia de eşalon secund Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În discuţie intră Vlad Buţurcă (foto, la minge) şi Răzvan Vulpe, ambii fiind juniori născuţi în anul 2002, care au evoluat constant pentru echipa antrenată de Mario Găman.

„Suntem bucuroşi pentru pasul făcut de cei doi la Liga 2. Erau doi juniori pe care ne bazam, dar nici nu ne puteam opune plecării lor, pentru că este vorba despre progres. Sperăm să facă o figură frumoasă la Viitorul Pandurii, să ne facă mândri. Avem cu cine să-i înlocuim. Şi chiar dacă nu am avea, noi, antrenorii, trebuie să găsim soluţii. Pentru asta am fost aduşi la cârma echipei“, a declarat antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Mario Găman, pentru GdS.

CSO Filiaşi continuă pregătirea pe plan local. În programul din această săptămână figurează antrenamente la Filiaşi şi zilele de luni, miercuri şi vineri. Şedinţele de marţi şi joi se desfăşoară în Craiova, pe sinteticul de la „Aripile“. Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11.00, doljenii vor susţine un joc de verificare pe terenul formaţiei CSM Slatina.

Citeşte şi: Liga 1 / Marinos Ouzounidis şi-a început munca la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS