7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru, despre noul antrenor al „U“ Craiova: „Știu care este profilul pe care îl căutăm“

Mihai Rotaru, despre noul antrenor al „U“ Craiova: „Știu care este profilul pe care îl căutăm“

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a ascultat, în sfârșit, „sfatul poporului“! Conducătorul Științei l-a eliberat din funcția de antrenor principal pe Corneliu Papură, după 7 meciuri fără victorie, și acum îi caută înlocuitor. Mihai Rotaru a afirmat că momentan lista cu posibilii antrenori este destul de lungă, dar luni va fi simplificată și va „ataca“.

„Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova. Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile. Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative. Nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată“, a declarat Mihai Rotaru, pentru Prosport.

Mihai Rotaru: „Va avea un cuvânt de spus la transferuri“

Finanțatorul Științei a punctat că viitorul tehnician că va avea libertatea să-și aducă jucători, la fel ca predecesorii săi.

„Știu care este profilul pe care îl căutăm, ce calități trebuie să aibă antrenorul și ce «calități» trebuie să nu aibă. Cu siguranță că el va avea un cuvânt de spus la transferuri, așa este mereu. Fie îl propune și noi îl acceptăm, fie trebuie să își dea acordul pe ce îi propune clubul. Vă dau ultimul exemplu: Tudorie, Papp și Căpățână au fost aduși la cererea domnului Bergodi“, a mai spus Mihai Rotaru.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS