11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Ianovschi - mulțumit cu remiza, Papura - nu

„U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Ianovschi – mulțumit cu remiza, Papura – nu

-

Formațiile Universitatea Craiova și FC Argeș au remizat vineri seară, în Bănie, scor 1-1. La finalul întâlnirii de pe stadionul „Ion Oblemenco“, antrenorul piteștenilor, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulțumit cu punctul obținut.

„Este un rezultat bun pentru echipa noastră. Mă bucure faptul că aducem puncte meci de meci și legăm aceste rezultate pozitive. Este meritul băieților 100%. Au făcut și astăzi un efort extraordinar și au avut o atitudine foarte bună. La sfârșit, acest efort a fost încununat cu un punct. A fost un meci disputat, echilibrat, în care șanse să închidă jocul au avut ambele echipe. Consider că este un rezultat echitabil! Se simte faptul că jucăm din 3 în 3 zile. Se simte că jucătorii nu au timpul necesar să se refacă din punct de vedere fizic. Dar plusul mental pe care-l avem în momentul acesta nu poate decât să ne bucure“, a declarat Mihai Ianovschi.

Papură: Sper ca fiecare jucător să nu cedeze!

La rândul său, tehnicianul Universității Craiova, Corneliu Papură, s-a arătat dezamăgit de rezultat, nu și de joc.

„A fost un meci pe care meritam să-l câștigăm. Ne-am creat situații bune de a marca, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem golurile pe care meritam să le înscriem. Craiova a uitat să câștige și a uitat să piardă. Este clar că ne dorim mult mai mult. Un punct nu este de ajuns pentru a te bate la titlu. În ultimele două meciuri ne-am creat foarte multe situații clare de a marca, dar nu am reușit să o facem. Sper ca fiecare jucător să nu cedeze, că înscrie sau nu! Probabil că un gol îi dă încredere oricărui jucător, iar eu sper ca Mamut să marcheze mult mai mult“, a declarat Corneliu Papură.

Citește și: „U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Încă o remiză și Știința-i tot în criză. Vezi foto și statistica!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS