7.6 C
Craiova
duminică, 28 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Ianovschi - mulțumit cu remiza, Papura - nu

„U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Ianovschi – mulțumit cu remiza, Papura – nu

-

Formațiile Universitatea Craiova și FC Argeș au remizat vineri seară, în Bănie, scor 1-1. La finalul întâlnirii de pe stadionul „Ion Oblemenco“, antrenorul piteștenilor, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulțumit cu punctul obținut.

„Este un rezultat bun pentru echipa noastră. Mă bucure faptul că aducem puncte meci de meci și legăm aceste rezultate pozitive. Este meritul băieților 100%. Au făcut și astăzi un efort extraordinar și au avut o atitudine foarte bună. La sfârșit, acest efort a fost încununat cu un punct. A fost un meci disputat, echilibrat, în care șanse să închidă jocul au avut ambele echipe. Consider că este un rezultat echitabil! Se simte faptul că jucăm din 3 în 3 zile. Se simte că jucătorii nu au timpul necesar să se refacă din punct de vedere fizic. Dar plusul mental pe care-l avem în momentul acesta nu poate decât să ne bucure“, a declarat Mihai Ianovschi.

Papură: Sper ca fiecare jucător să nu cedeze!

La rândul său, tehnicianul Universității Craiova, Corneliu Papură, s-a arătat dezamăgit de rezultat, nu și de joc.

„A fost un meci pe care meritam să-l câștigăm. Ne-am creat situații bune de a marca, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem golurile pe care meritam să le înscriem. Craiova a uitat să câștige și a uitat să piardă. Este clar că ne dorim mult mai mult. Un punct nu este de ajuns pentru a te bate la titlu. În ultimele două meciuri ne-am creat foarte multe situații clare de a marca, dar nu am reușit să o facem. Sper ca fiecare jucător să nu cedeze, că înscrie sau nu! Probabil că un gol îi dă încredere oricărui jucător, iar eu sper ca Mamut să marcheze mult mai mult“, a declarat Corneliu Papură.

Citește și: „U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Încă o remiză și Știința-i tot în criză. Vezi foto și statistica!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O prostituată l-a dat de gol pe un bărbat...

O prostituată l-a dat de gol pe un bărbat...

ȘTIRI GdS