6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Florin Spânu: „Vom fi mult mai puternici decât în turul campionatului“

Liga 3 / Florin Spânu: „Vom fi mult mai puternici decât în turul campionatului“

-

Preşedintele grupării CSO Filiaşi, Florin Spânu, a apreciat evoluţia elevilor lui Mario Găman din amicalul cu CSJ Ştiinţa U Craiova şi este convins că echipa sa va arăta foarte bine în returul campionatului.

„Este un prim joc amical şi nu punem în calcul rezultatul, mai ales că am jucat împotriva unor juniori. Important este că a rezultat un antrenament bun. Avem nevoie de multe jocuri, pentru că avem foarte mulţi jucători noi, pe care trebuie să-i vedem. Am avut 6-7 jucători noi şi dintre aceştia 3 vor rămâne cu siguranţă în lotul nostru. Sunt jucători tineri, născuţi în anul 2002 şi avem mare nevoie de ei. Noi le pasăm mingea, iar ei trebuie să demonstreze că pot să joace în Liga 3. Nu vor mai veni alţi jucători“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

„Miercuri pe 3 februarie vom avea un joc amical cu Universitatea II Craiova, iar de seara se va intra în cantonament, la noi, în Filiaşi. Va fi o perioadă de pregătire de 7 zile, după care ne vom axa pe jocurile amicale. În momentul de faţă sunt perfectate 8 jocuri, incluzându-l şi pe acesta, până la reluarea campionatului. Miercuri jucăm cu Craiova II, apoi cu CSM Slatina, Potcoava, Jiul Petroşani, Târgu Cărbuneşti, Flacăra Horezu şi încă un joc cu Universitatea II. Sunt foarte optimist, pentru că sunt mulţumit de lotul actual. Garantat vom fi mult mai puternici decât în turul campionatului. Sunt cu ochii şi pe adversarii din serie, dar şi pe cei pe care probabil o să-i întâlnim în jocurile de baraj“, a completat preşedintele echipei CSO Filiaşi.

Citeşte şi: Amical / CSO Filiaşi a demolat-o pe CSJ Ştiinţa U Craiova U19 (galerie foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS