8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiaşi a demolat-o pe CSJ Ştiinţa U Craiova U19 (galerie foto)

Amical / CSO Filiaşi a demolat-o pe CSJ Ştiinţa U Craiova U19 (galerie foto)

-

Formaţiile CSJ Ştiinţa U Craiova U19 şi CSO Filiaşi au susţinut astăzi primul joc amical din această perioadă precompetiţională. Victoria i-a revenit divizionarei C, care s-a impus categoric, cu 10-0, chiar dacă antrenorul Mario Găman a văzut în acest test mai mulţi juniori. De menţionat faptul că partida s-a desfăşurat pe durata a 90 de minute, dar a conţinut trei reprize a câte 30 de minute fiecare.

Golurile filieşenilor au fost marcate de Cornicioiu, Drăghici, Armăşelu, Fotescu (2), Vulpe (2), Săulescu, Poiană şi Dănescu.

Pentru galerie foto, click aici!

CSJ Ştiinţa U Craiova: Andrei Ştefănescu – Raul Costea, Fabian Mustafa, Cătălin Tudor, Ionuţ Toma – Robert Nica, Dacian Ragman, Liviu Bărbulescu, Decebal Ragman – Sebastian Miere, Alex Purcălea. Au mai intrat: Andi Tărăbuţă, – Alex Oiţă, Marius Bimbirică, David Avram, Alex Ştefan. Antrenor: Radu Vitan.

CSO Filiaşi:
-prima repriză: Ciută – Albăstroiu, Circă, Calu, Cuţitoiu – Şendroiu, Duriţă, Poiană, Lupu – Mărgărit, Cornicioiu;
-repriza a 2-a: Jianu – Dănescu, Tătaru, Dina, Vulpe – Săulescu, Armăşelu, Vespe, Manolache – Fotescu, Drăghici;
-repriza a 3-a: Bosnea – Dănescu, Circă, Tătaru, Vulpe – Militaru, Ad. Pîrvu – Buţurcă, Armăşelu, Vespe – Fotescu.

Mario Găman, mulţumit de „prima mişcare“

La finalul întâlnirii, antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Mario Găman, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi a punctat că nu l-a interesat rezultatul.

„A fost un joc bun, plăcut. Obiectivele acestui amical au fost altele, nu ne-a interesat rezultatul. Am vrut să vedem şi noi poziţiile pe care se simt cel mai bine unii dintre jucători. A venit şi portarul Ciută, de la Deva. Şi suntem mulţumiţi de lotul pe care-l avem la dispoziţie, însă tot timpul este lot de mai bine. Urmează un cantonament pe plan local săptămâna viitoare. Pe 3 februarie o să jucăm un amical cu Universitatea II Craiova. De pe 4 o să înceapă un ciclu de 7 zile cu două antrenamente pe zi. Apoi vom susţine şi celelate jocuri amicale pe care am reuşit să le planificăm. Toate jocurile cred că vor avea loc aici, pe stadionul ‘Aripile’“, a declarat antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Mario Găman, pentru GdS.

Citeşte şi: Liga 1 / Mihai Rotaru a intrat în dizgrațiile Peluzei Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS