12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Mihai Rotaru a intrat în dizgrațiile Peluzei Nord

Liga 1 / Mihai Rotaru a intrat în dizgrațiile Peluzei Nord

Lipsa rezultatelor pozitive, a transferurilor importante și, mai ales, menținerea în funcție a antrenorului de casă, Corneliu Papură, i-a determinat pe suporterii Științei să ia atitudine față de conducători. Membrii Peluzei Nord au emis un comunicat în care își exprimă nemulțumirea față de politica actuală dusă de club. Galeria îl somează totodată pe finanțatorul Mihai Rotaru să nu-l mai copieze pe omologul său de la FCSB, Gigi Becali, subliniind ideea că Știința merită mult mai mult.

„Problema e la birouri, la Malmo, nu în Luncă!

Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult. Merită performanță și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care să nu stea drepți sau să fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”, se arată într-un comunicat al Peluzei Nord.

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 | Dan Nistor: „Pentru mine este importantă echipa“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS