5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 | Dan Nistor: „Pentru mine este importantă echipa“

FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 | Dan Nistor: „Pentru mine este importantă echipa“

Dan Nistor se află la cel de-al treilea assist în 2021, dar, din păcate, Universitatea Craiova a marcat tot de atâtea ori, mult prea puțin în raport cu pretențiile avute și cu condițiile de muncă de care dispun elevii lui Corneliu Papură. După ce săptămâna trecută l-a servit excelent pe Cicâldău, în meciul cu Astra și pe Paul Papp cu Viitorul, Dan Nistor i-a centrat în această seară decisiv lui Andrei Ivan. Știința a înregistrat doar o remiză cu FC Voluntari și ăsta este marele regret al mijlocașului.

„Pentru mine este importantă echipa, mai puțin contează că am pasat eu astăzi sau o va face altcineva. Importante sunt cele 3 puncte. Din păcate nu am reușit să le obținem acum, dar sperăm ca la meciul cu FC Argeș să reușim“, a spus Nistor după meciul din Ilfov.

Întrebat despre presupusul conflict cu antrenorul Corneliu Papură, zvon apărut după jocul cu Astra, Dan Nistor a negat totul și a folosit un ton ușor arogant:

„Nu m-am certat niciodată cu Mister (Corneliu Papură – n.r.). A fost o răbufnire a mea pe moment, pentru că nu ne ieșea jocul și îmi doream foarte mult să câștig. Cei care au jucat fotbal știu asta, cei care nu… nu prea pot să le explic“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS