8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari - „U“ Craiova 1-1 / Corneliu Papură: „Puteam să câştigăm acest meci“

FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 / Corneliu Papură: „Puteam să câştigăm acest meci“

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din Ilfov, cu FC Voluntari, iar antrenorul Corneliu Papură regretă că alb-albaştrii nu au reuşit victoria.

„Am avut meciul în mână în prima repriză, am putut să închidem meciul. În cea de-a doua repriză starea terenului a fost din ce în ce mai dificilă, iar pentru o echipă care își propune să construiască e destul de complicat. Este foarte uşor să te aperi pe un teren greu şi să prinzi echipa adversă pe contraatac. Lucrul ăsta ne-a dezavantajat pe final. Cu toate astea puteam să înscriem și să câștigăm acest meci. Cu siguranţă jucătorii sunt frustraţi în momentul în care îți domini adversarul şi nu tranşezi meciul. Cel puțin în prima repriză am avut 3-4 situații bune de a înscrie… Dar așa e la fotbal, câteodată nu reușești să găsești cea mai bună soluție”, a spus Papură.

„Când te macini în gol și nu reușești să câștigi e frustrant. Băieţii mei trebuie să se gândească doar la jocul de fotbal, altfel nu va veni nicio victorie. După o victorie lucrurile se vor regla. Sperăm din suflet să se întâmple asta cât mai repede”, a mai explicat antrenorul oltenilor.

Are încredere în Andrei Ivan

Întrebat dacă reuşita din această seară îl va ajuta pe Ivan să aibă un moral bun, Papură a spus: „Eu sper să nu-şi piardă încrederea niciodată, chair dacă nu marchează. Nu ştiam că el are mai multe goluri cu Voluntari. L-am titularizat pentru că în momentul ăsta merită să fie pe teren de la început”.

El a explicat şi absenţa lui Marius Constantin din primul 11, motivând că a vrut să-l odihnească: „Sunt meciuri din 3 în 3 zile și cred că era mai util pentru echipă să stea pe bancă în acest meci“.

Pentru Universitatea Craiova urmează un joc pe teren propriu, cu FC Argeș. Disputa cu piteștenii va avea loc vineri, 29 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Citeşte şi: Liga 1 / Știința remizelor! Alb-albaștrii, în nota obișnuită și la Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS