12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari - „U“ Craiova, 1-1 final. Știința continuă să se zbată în mediocritate

FC Voluntari – „U“ Craiova, 1-1 final. Știința continuă să se zbată în mediocritate

Final: FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1.

min 90: Trei minute de prelungiri s-au arătat de la margine

min. 89: Costin putea da lovitura pe final, dar șutul său s-ascurs peste poarta lui Pigliacelli.

min. 84: Voluntari a avut ocazia de a înscrie golul al doilea, dar șutul lui Gheorghe a fost respins de Papp în corner.

min. 81: Baiaram intră în locul lui Ofosu, la Craiova.

min. 77: Fotbal mai puțin în repriza secundă, iar Universitatea intră în criză de timp. Ne îndreptăm spre al cincilea egal consecutiv.

min. 70: A treia înlocuire la Voluntari. Angelov este schimbat de Borțoneanu.

min. 65: Nistor a trimis un șut puternic de la peste 25 de metri, dar portarul Rodriguez a respins.

min. 63: Prima schimbare la Universitatea Craiova. Mamut l-a înlocuit pe Cristi Bărbuț.

min. 55: 10 minute s-au scurs din partea secundă a întâlnirii de pe stadionul „Anghel Iordănescu“, iar ocaziile continuă să lipsească. Mai mult de atât, jucătorii celor două formații greșesc foarte multe pase simple, fiind încurcați și de vremea neprielnică.

min. 46: A doua modificare la Voluntari. Fonseca a fost schimbat de Lopes.

Partida s-a reluat.

Pauză: FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1.

min. 45: Screciu ne putea aduce în avantaj la pauză, dar lovitura sa de cap a fost prinsă în doi timpi de portar.

min. 43: După o lovitură liberă periculoasă a celor de la Voluntari, a venit o acțiune de doi contra doi a Craiovei. Doar că, Ofosu nu a fost inspirat la finalizare, iar execuția acestuia a fost respinsă în corner.

min. 39: Ce ocazie a irosit Cristi Bărbuț! Extrema Științei nu a prins cadrul porții dintr-o poziție excelentă, după o centrare de efect a lui Bancu.

min. 32: Ocazii după ocazii pentru Știința. Bancu a combinat frumos cu Cicâldău și Nistor, dar șutul căpitanului Craiovei a fost deviat în corner.

min. 31: Schimbare la Voluntari. Briceag a fost înlocuit cu Vlad.

min. 29: Ocazie bună pentru Universitatea. Ofosu a trimis puțin peste poarta lui Rodriguez, după ce a primit o pasă la marginea careului de la Bărbuț. Ușor, ușor, ne-am dat drumul la joc.

min. 24: GOOOOOOLLL Craiovaaa! Era și timpul să iasă la rampă Andrei Ivan! Atacantul Craiovei a reușit să restabilească egalitatea cu o lovitură de cap perfectă. Reintrăm în meci!

min. 15: Problemele continuă la Craioava! Voluntari a controlat startul de meci și continuă să se apere destul de sus. Știința se mișcă din ce în ce mai greu, iar jocul lasă de dorit.

min. 10: Gol Voluntari! Angelov a deschis scorul, după ce a fructificat o centrare venită de la Ricardinho. Golul este unul meritat, pentru că formația ilfoveană a insistat mai mult în acest start de meci.

min. 2: Nicușor Bancu a avut prima ocazie pentru Universitatea. Fundașul a trimis un șut de la mare distanță, dar mingea s-a dus de puțin peste poarta adversă.

Partida a început.

Ninge „ca-n povești“ la Voluntari, dar gazonul de pe stadionul „Anghel Iordănescu“ se află, în continuare, într-o formă extrem de bună.

„U“ Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu“, pe FC Voluntari. Meciul contează pentru etapa a 19-a din Liga 1, iar GdS vă va ţine la curent cu evoluţia scorului şi cu momentele importante ale meciului.

Echipele de start:

FC Voluntari: Rodriguez – Armas, Balaur, Costin, Briceag – Droppa, Tavares, Miranda – Gheorghe, Souza, Angelov. Antrenor: Ioan Andone.
Rezerve: Rîmniceanu – Vlad, Achim, Bortoneanu, Ilie, Dorobanțu, Lopes, Buliga Stoica.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Bălașa, Bancu – Screciu, Nistor, Cicâldău – Bărbuț, Ivan, Ofosu. Antrenor: Corneliu Papură.
Rezerve: Popescu – Vătăjelu, Constantin, Bic, Mateiu, Cîmpanu, Căpățînă, Baiaram, Mamut.

CCA l-a desemnat arbitru central pe Horia Mladinovici (București). Asistenți vor fi Andrei Constantinescu (București), respectiv Adrian Vornicu (Iași). Al patrulea oficial a fost numit Andrei Florin, din Târgu Mureș.

CCA l-a desemnat observator pe Liviu Ciubotariu (Galați).

Date statistice:

7 noiembrie 2020, FC Voluntari – Poli Iaşi 4-0: a fost singura victorie reuşită de ilfoveni în precedentele șapte partide disputate pe teren propriu în campionat, interval în care au mai înregistrat o remiză (3-3 cu Academica) şi cinci partide pierdute.

8 martie 2020, FCSB-U Craiova 4-1: a fost ultima înfrângere suferită de olteni în CASA Liga 1 din postura de vizitatori. Au urmat nouă succese şi trei rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 13 ori în principala competiţie internă, de 11 ori s-au impus craiovenii, un joc s-a terminat cu victoria ilfovenilor, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Oltenii au câştigat toate cele șase confruntări disputate pe teren advers!

Primul duel a avut loc pe 28 august 2015, FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-2.

Singurul succes din contul ilfovenilor: 13 decembrie 2015, Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-2.

Cea mai mare diferenţă de scor: 4 februarie 2017, Universitatea Craiova – FC Voluntari 5-0.

nicul rezultatul de egalitate s-a consemnat pe 22 septembrie 2017, Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1 (Alexandru Tudorie / Alexandru Băluţă).

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 27 august 2018, FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-5 (Laidouni / Bancu – triplă, Kelic, Mitriţă).

Cea mai recentă întâlnire directă din campionat: 19 septembrie 2020, Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1 (E. Koljic, Al. Cicâldău / C. Costin).

Liga 1, etapa a 19-a:

Marți, 26 ianuarie – ora 15.30: FC Viitorul – Sepsi, ora 17.30: FC Voluntari – „U“ Craiova, ora 19.45: FC Argeș – FCSB;
Miercuri, 27 ianuarie – ora 14.30: Clinceni – Botoșani, ora 17.30: Poli Iași – UTA, ora 20.00: Dinamo – Gaz Metan;
Joi, 28 ianuarie – ora 17.00: FC Hermannstadt – Chindia, ora 20.00: CFR Cluj – Astra.

Clasament:

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova | Corneliu Papură: „Sperăm să jucăm mult mai bine!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS