11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Pandurii Târgu Jiu a trecut la treabă. Vezi programul stabilit de Călin Cojocaru!

Liga 2 | Pandurii Târgu Jiu a trecut la treabă. Vezi programul stabilit de Călin Cojocaru!

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu și-a reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni. Sub comanda lui Călin Cojocaru s-au aflat doi jucători noi, în speță Ovidiu Rasoveanu (18 ani), revenit la echipă după experiențele de la CSM Reșița și FC Argeș. Atacantul a fost împrumutat de la clubul din Trivale. De asemenea, francezul Claudio Merville, fotbalist ce a evoluat și la Dacia Unirea Brăila, se pregătește cu trupa lui Călin Cojocaru. Merville are 27 de ani și este fundaș central, dar poate evolua și la închidere sau în banda dreaptă a defensivei.

Lotul va fi „subțiat“

Pandurii nu a renunțat la legitimarea lui Emanuel Okeke. Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a declarat că este posibil să plece mai mulți jucători de la Pandurii, printre care Andrei Gal și Martin Remacle. Lotul ar putea fi redus la 25-26 de fotbaliști.

„Sunt ceva discuții cu el, dar momentan sunt prea mulți jucători legitimați. Avem 37 sau 38 și vom vedea dacă vor să mai continue toți sau își doresc să fie împrumutați. Îmi doresc un lot de 25-26 de jucători“, a declarat Camilian Floroiu, pentru Radio Accent.

Cantonament la Timișoara și 8 meciuri amicale

Pandurii Târgu Jiu are parte de un program încărcat în această perioadă precompetițională. În continuare, elevii lui Călin Cojocaru vor pleca vineri într-un cantonament în Timișoara, de unde vor reveni pe 5 februarie. Vizita medicală a fost efectuată astăzi.

În planificarea gorjenilor figurează 8 partide amicale, după cum urmează: 27 ianuarie: Pandurii – Jiul Petroşani, 30 ianuarie: Pandurii – FC Hunedoara, 3 februarie: Pandurii – CSO Filiaşi, 6 februarie: Pandurii – Gilortul Târgu Cărbuneşti, 10 februarie: Pandurii – CSM Slatina, 13 februarie: Pandurii – FCU Craiova, 17 februarie: Pandurii – Flacăra Horezu, 20 februarie: Pandurii – FC Hunedoara.

Pandurii Târgu Jiu va relua campionatul Ligii 2 în compania Petrolului Ploiești. Meciul din cadrul etapei a 17-a (a doua din retur) este programat pe 27 februarie, pe teren propriu.

Citește și: Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 17-a. Un singur „leu“ s-a remarcat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS