21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 17-a. Un singur „leu“ s-a remarcat!

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 17-a. Un singur „leu“ s-a remarcat!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi echipa etapei a 17-a din Liga 1. Chiar dacă Universitatea Craiova nu a reușit decât o remiză la Astra, iar evoluția alb-albaștrilor nu a rupt gura târgului, membrii LPF au remarcat un component al Științei. Este vorba despre marcatorul golului, Alex Cicâldău, care a devenit în această rundă și golgheterul grupării din Bănie, cu 7 reușite.

Iată cum arată echipa etapei a 17-a întocmită de LPF:

PORTAR:

Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani). A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.

FUNDAŞI:

Hugo de Sousa (Astra / 28 de ani). S-a impus ca titular în echipa lui Eugen Neagoe. A reuşit primul gol din carieră în principala competiţie internă din România.

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani). Parcursul remarcabil al dâmboviţenilor se datorează, în principal, defensivei foarte bine organizate. Defensiva a fost condusă excelent din teren de Andrei Piţian, integralist în sezonul curent.

Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani). A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off.

Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani / 30 de ani). A avut o evoluţie consistentă, remarcându-se atât pe faza defensivă, dar şi în ofensivă. A ajuns la 191 de prezenţe în Liga 1.

MIJLOCAŞI:

Alexander Maes (FC Argeş / 28 de ani). Mijlocaşul piteştenilor a fost activ pe toată durata meciului cu Gaz Metan, joc în care a izbutit primul gol din carieră în Liga 1.

Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani). A recuperat multe mingi la centrul terenului, efortul depus de mijlocaşul moldovean fiind unul lăudabil.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani). A înscris pentru a șaptea oară în acest sezon, reuşita sa aducând un punct important oltenilor. Este cel mai bun marcator al craiovenilor din ediţia curentă.

ATACANŢI:

Ely Fernandes (Viitorul / 30 de ani). A făcut cel mai bun meci în tricoul dobrogenilor. A pus presiune pe adversari şi a înscris întâia oară pentru gruparea dobrogeană.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani). A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care a mai scos şi două penalty-uri. Este un vârf de careu clasic, perfect pentru stilul de joc practicat de CFR.

 Florin Tănase (FCSB / 26 de ani). Atitudine de căpitan! Activ în atac, dar prezent şi în defensivă atunci când echipa a avut nevoie. A punctat pentru a 12-a oară în 14 jocuri din ediţia 2020-2021.

ANTRENORUL ETAPEI:

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani). Are un început formidabil de mandat la CFR, cu cinci victorii şi o remiză în cele șase jocuri din campionat, rezultate în urma cărora clujenii s-au apropiat la doar un punct de lider.

Etapa a 17-a:

Sâmbătă, 16 ianuarie: Dinamo – Chindia Târgoviște 0-1.
Duminică, 17 ianuarie
: FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-1, Sepsi – CFR Cluj 0-1, Academica Clinceni – AFC Hermannstadt 0-0.
Luni, 18 ianuarie
: Poli Iași – FC Botoșani 0-1, Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 1-1.
Marți, 19 ianuarie
: FC Voluntari – UTA Arad 0-1, FC Viitorul – FCSB 2-2.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Etapa viitoare:

Vineri, 22 ianuarie – ora 17.00: Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, ora 20.00: FCSB – FC Voluntari.
Sâmbătă, 23 ianuarie – ora 12.30: Sepsi Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu, ora 14.45: UTA Arad – FC Argeș, ora 21.00: Universitatea Craiova – FC Viitorul.
Duminică, 24 ianuarie – ora 18.00: Gaz Metan Mediaș – Poli Iași, ora 20.00: FC Botoșani – Dinamo.
Luni, 25 ianuarie – ora 20.30: AFC Hermannstadt – CFR Cluj.

Citește și: Premier League | Leicester, lider provizoriu după victoria cu Chelsea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS