9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUpdate / Partida România - Norvegia a fost anulată. Avem șanse la locul 1

Update / Partida România – Norvegia a fost anulată. Avem șanse la locul 1

Update / UEFA a anunțat că meciul este anulat!

Conform Federației Române de Fotbal, UEFA a informat că „În urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”.

Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.

……

Autorităţile din Norvegia au decis, sâmbătă, să nu permită ieşirea din ţară a echipei naţionale de fotbal, care trebuia să vină la Bucureşti, pentru meciul cu România, din Liga Naţiunilor, din cauza situaţiei legate de pandemia COVID-19. Anunțul a fost făcut de către federația din Norvegia, citată de FRF.

Un component al echipei naţionale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului cu România, a anunţat, vineri, Federaţia norvegiană de fotbal. Ulterior, forul scandinav a precizat că este vorba de Omar Elabdellaoui.

Zbor anulat, situație delicată

Delegația Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la București. Autoritățile naționale din țara nordică au decis însă să nu permită ieșirea jucătorilor și staff-ului din țară, în contextul situației influențate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunțat federația de la Oslo.

Zborul lor de astăzi a fost anulat, delegația rămâne în țară și așteaptă o nouă evaluare a situației din partea autorităților, fiind în contact permanent și cu UEFA. În aceste condiții, conferința de presă și antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate azi, la Arena Națională din București, se anulează”, se arată într-un comunicat al FRF.

Zborul de sâmbătă al norvegienilor a fost anulat, iar delegaţia rămâne în ţară şi aşteaptă o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor.

În aceste condiţii, conferinţa de presă şi antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate sâmbătă, la Arena Naţionala din Bucureşti, au fost anulate. Antrenamentul oficial al nordicilor era programat de la ora 18:45, iar conferinţa de presă de la ora 20:00.

Citește și: Remarcabil! Marian Drăgulescu, campion național la sărituri la aproape 40 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS