6.9 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal Cupa României / CSO Filiaşi a scos-o la tablă pe Pandurii. Vezi rezumatul video!

Cupa României / CSO Filiaşi a scos-o la tablă pe Pandurii. Vezi rezumatul video!

-

Pandurii Târgu Jiu nu mai sperie pe nimeni şi în niciun caz de CSO Filiaşi, care are în componenţa sa mai mulţi jucători cu experienţa Ligii a II-a şi chiar Ligii 1. Asta s-a şi văzut joi după amiază, pe stadionul „Orăşenesc“, când formaţia gazdă a făcut în multe momente instrucţie cu gruparea gorjeană şi a eliminat-o din Cupa României. CSO Filiaşi s-a impus cu 2-0 în turul 3, după o primă repriză excepţională făcută de băieţii lui Mario Găman.

Filieşenii puteau deschide scorul în minutul 22, când Edi Dina a fost tras în careu la o centrare, iar arbitrul a indicat promt punctul cu var. În primă fază a pus mâna pe minge Sabin Lupu, dar ulterior şi-a asumat executarea penaltiului Andrei Şendroiu. Şutul fostului pandur a fost apărat de Aldescu.

Gazdele au simţit miros de „sânge“ şi au atacat în valuri, iar primul gol a picat în urma unei centrări de pe dreapta, care l-a găsit în careul mic pe Vlad Buţurcă. Acesta a reluat prima dată cu capul, dar mingea a lovit bara şi i-a revenit, apoi a şutat pe sub portar (’25, 1-0).

Golul i-a dat multă încredere lui CSO Filiaşi, care s-a mai apropiat de câteva ori periculos de poarta gorjeană şi a reuşit şi golul doi. O minge bâlbâită în careu de defensiva oaspete a ajuns la Edi Dina, acesta i-a lăsat-o inteligent lui Sabin Lupu, care a trimis puternic în stânga porţii (’36, 2-0).

Filieşenii au „tăiat“ cu brio atacurile pandurilor

La reluare jocul s-a mai domolit, iar pandurii lui Călin Cojocaru s-au străduit din răsputeri să marcheze şi să reintre în cărţile calificării, dar Ovidiu Jianu a închis poarta fără mari eforturi.

De menţionat faptul că gruparea gorjeană a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Dieu Merci Luzemo a văzut cel de-al doilea cartonaş galben în minutul 90.

CSO Filiaşi: Ovidiu Jianu – Răzvan Vulpe, Dragoş Circă, Eduard Dina, Cosmin Calu, Marius Duriţă (’85, Ion Creţu), Andrei Vaştag, Andrei Şendroiu (’61, Alex Fotescu), Dragoş Săulescu (’61, Cristian Poiană), Sabin Lupu (’46, Alex Armăşelu), Vlăduţ Buţurcă (’90, Răzvan Vespe). Antrenor: Mario Găman.

Pandurii Târgu Jiu: Marius Aledescu – Horaţiu Peia, Claudiu Moise, Dieu Luzemo, Alex Vasilescu (’66, Prince Buaben), Martin Remacle, Andrei Dobre (’42, Acosta Felipe), Sebastian Velcotă, Gabriel Dodoi (’42, Steven Goma), Keimus Bunga (’55, Rafal Zaborowsky), Cătălin Vaida (’42, Marian Habet). Antrenor: Călin Cojocaru.

Pentru CSO Filiaşi urmează un meci dificil pe teren propriu, contra Vediţei Coloneşti. Jocul din etapa 5 a Ligii a 3-a, seria 6, este programat duminică, de la ora 15.00.

Tot duminică, dar de la ora 11.00, Pandurii va primi la Târgu Jiu vizita formaţiei Farul Constanţa.

Citeşte şi: De la naţională „aterizează“ în Arabia. Alex Mitriţă a fost împrumutat la Al-Ahli

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: 43 de persoane, amendate după ce au participat...

Un număr de 43 de persoane au fost amendate...

ȘTIRI GdS

Gorj: Șapte incendii de vegetație uscată și pădure în...

Pompierii gorjeni intervin vineri seară la șapte incendii de vegetație uscată și pădure. Acestea au loc în comune: Crușeț, Văgiulești, Plopșoru, Câmpu Mare, Săcelu,...

Gorj: 43 de persoane, amendate după ce au participat...

Un număr de 43 de persoane au fost amendate de poliție, după ce joi au participat la o înmormântare, în Târgu Jiu, fără să...

Ministrul Muncii: Orice angajat din România va putea lucra...

Orice angajat din România va putea să lucreze, fie în sistemul privat fie în sistemul public, până la vârsta de 70 de ani dacă...

Toate persoanele care intră în Republica Moldova vor sta...

Toate persoanele care sosesc în Republica Moldova, începând de vineri, vor efectua, în mod obligatoriu, o perioadă de autoizolare de 14 zile, într-un loc...

Municipiul Arad intră în scenariul roşu

Municipiul Arad intră în scenariul roşu, începând de sâmbătă, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de Covid-19, care a ajuns la 3,65 la mia de...

Tir cu peste 600 de porci, răsturnat pe DN...

Un tir încărcat cu peste 600 de porci s-a răsturnat, vineri după-masă, pe DN 17, în Pasul Tihuţa, traficul fiind dirijat de poliţişti alternativ,...