8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTbilisi - „U“ Craiova / Cămătaru atenţionează: „Cred că va fi un meci greu“

Tbilisi – „U“ Craiova / Cămătaru atenţionează: „Cred că va fi un meci greu“

Fostul mare atacant al Universităţii Craiova şi al României, Rodion Cămătaru, îşi doreşte mult ca Universitatea Craiova să treacă de primul tur preliminar al Ligii Europa. „Cami“ este convins că trupa lui Cristiano Bergodi nu va avea o misiune uşoară în Georgia, cu Lokomotive Tbilisi, dar crede în calificare.

„Nu ştiu prea multe detalii despre Lokomotive Tbilisi. Am înţeles că au mulţi jucători talentaţi şi că unii dintre ei evoluează şi la echipa naţională. Noi am mai avut o experienţă tristă acolo, în Georgia, cu Dinamo Tbilisi, când am fost eu preşedinte. Dinamo Tbilisi avea o echipă bună în vremea aceea. Fotbalul georgian a crescut, au o atitudine bună, sunt bătăioşi şi cred că va fi un meci greu. Mai ales că se joacă un singur tur… Cât despre băieţii noştri, trebuie să recunoaştem că au jucat destul de slab cu Sepsi. Au făcut un meci slab la Sf. Gheorghe şi un meci nul era echitabil. Acum s-ar putea să le fi prins bine că au câştigat şi au un moral bun“, a spus Cămătaru, pentru GdS.

Marius Constantin, un plus la echipă

„Putem spune că echipa s-a călit şi este mai matură acum. Eu cred că un plus l-a adus şi Marius Constantin, un jucător cu experienţă, venit într-un compartiment care până acum a fost deficitar. Este un jucător cerebral, ştie să stea bine în teren şi va contribui la jocul echipei. În rest, alţi jucători nu au apărut în prim plan la Sepsi. Mă aşteptam la mai mult din partea mijlocaşilor. Sper să-şi revină şi să vedem o echipă mai activă în Georgia şi să ne bucurăm la sfârşit“, a completat Rodion Cămătaru.

Partida Lokomotive Tbilisi – Universitatea Craiova, din turul 1 preliminar al Ligii Europa, se dispută joi, de la ora 20.00 (live text pe gds.ro).

Citeşte şi: Tbilisi – „U“ Craiova / Aurică Beldeanu: „Sper să accedem în turul următor fără emoţii“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS