11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTbilisi - „U“ Craiova / Aurică Beldeanu: „Sper să accedem în turul următor fără emoţii“

Tbilisi – „U“ Craiova / Aurică Beldeanu: „Sper să accedem în turul următor fără emoţii“

Aurică Beldeanu, unul dintre jucătorii de legendă ai Ştiinţei, are mari aşteptări de la Universitatea Craiova în privinţa meciului din Georgia, cu Lokomotive Tbilisi, din turul 1 preliminar al Ligii Europa.

„Nu ştiu prea multe despre echipa asta din Georgia. Dar meciul e greu, în orice caz, mai ales că se joacă într-o singură manşă. Orice greşeală pe care o faci te poate costa eliminarea, pentru că nu mai este returul ca să poţi repara ceva. Îmi doresc din tot sufletul să câştigăm! Abia aştept să văd meciul la tv, să văd cum se prezintă echipa. Sper ca echipa noastră să practice un fotbal bun, să-şi demonstreze valoarea în teren. Vreau să accedem în turul următor fără emoţii“, a declarat „Vulpea“, pentru GdS.

Aurică Beldeanu: Trebuie să jucăm altceva acum!

Fostul component al Craiovei Maxima nu s-a arătat deloc satisfăcut de evoluţia alb-albaştrilor din meciul cu Sepsi, din prima etapă a noului sezon al Ligii 1. El speră într-un joc mult mai consistent şi mai eficient cu Lokomotive Tbilisi.

„Eu, unul, nu am fost mulţumit de cum s-a prezentat echipa în meciul cu Sepsi! Singurul lucru care m-a bucurat a fost rezultatul, dar jocul a lăsat de dorit. Trebuie să jucăm altceva acum! Ţinând cont că noi am susţinut doar un meci oficial în ultimul timp, iar georgienii au jucat etape bune, putem spune că este un dezavantaj pentru noi. Dar, repet, valoarea noastră ne dă dreptul să sperăm la o calificare. Cred că echipa noastră a câştigat ceva experienţă în ultimii ani, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Anul acesta ar trebui să se autodepăşească. Acum ar trebui să obţinem locul 1 în campionat, dar una este să vrem şi alta să punem. Mai este mult de muncă totuşi până să ajungem acolo în vârf, însă avem dreptul să visăm“, a punctat Aurică Beldeanu.

Partida Lokomotive Tbilisi – Universitatea Craiova se dispută joi, de la ora 20.00 şi va fi transmisă în format live-text de gds.ro.

Citeşte şi: Laurenţiu Lică: „Anul acesta vrem să obţinem o nouă medalie”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS