21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdevărul a ieșit la suprafață! CFR Cluj: „Testele efectuate inițial au fost fals-pozitive“

Adevărul a ieșit la suprafață! CFR Cluj: „Testele efectuate inițial au fost fals-pozitive“

Așa cum foarte multă lume bănuia, cazurile de Covid-19 din tabăra clubului CFR Cluj nu au fost deloc reale! Acest lucru a fost recunoscut chiar de gruparea ardeleană printr-un comunicat. În cadrul acestuia se menționează că testele au fost „fals-pozitive“.

„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la București, cât și la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS / FRF / LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului. Ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive“, se precizează în comunicatul emis de CFR Cluj.

Ardelenii au anunțat că vor să dea în judecată clinica unde au fost efectuate testele inițiale.

Formația CFR Cluj va juca astăzi, de la ora 21.30, împotriva echipei FC Botoșani.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS