5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Emilian Dolha, antrenor cu portarii la Universitatea II Craiova

Exclusiv / Emilian Dolha, antrenor cu portarii la Universitatea II Craiova

Continuă colaborarea din Universitatea Craiova şi foştii jucători ai Rapidului. După ce în sezonul trecut „satelitul“ Ştiinţei l-a avut antrenor principal pe Adrian Iencsi, acum echipa secundă îl are antrenor cu portarii pe Emilian Dolha.

„Ema Dolha este antrenorul cu portarii la echipa a doua. El se ocupă şi de portarii de la juniori, până la grupa de copii născuţi în 2005. Ceilalţi portari-juniori îl au antrenor pe Marius Firulescu“, a declarat Dragoş Stăvaru, managerul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, pentru GdS.

Întrebat dacă s-au clarificat lucrurile în privinţa postului de antrenor principal la Universitatea II Craiova, conducătorul CCJ a subliniat că anunţul va fi făcut după terminarea campionatului din Liga 1.

„Pregătirile au continuat şi în această perioadă sub comanda lui Ionuţ Stancu şi Mugur Guşatu. Nu se ştie încă dacă vor rămâne ei. O decizie în acest sens se va lua probabil după încheierea campionatului de la Liga 1. Cu toţii suntem cu gândul numai acolo acum“, a punctat Dragoş Stăvaru.

Dragoş Stăvaru (Foto: Alex Vîrtosu)

Se ştiu antrenorii de la grupele de juniori

Managerul academiei alb-albastre a prezentat şi organigrama de la grupele de juniori. A menţionat că s-a înfiinţat şi o echipă foarte mică.

„Nu avem modificări la grupele de juniori. Singura noutate este apariţia unei echipe de copii născuţi în 2014. De aceasta se va ocupa Radu Vitan“, a explicat Dragoş Stăvaru.

Iată cum arată „tabloul“ cu grupele şi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova: 2002-2003: Nelu Petrişor, 2004: Alex Stoica, 2005: Ştefan Florescu, 2006: Alin Dobrotescu, 2007: Bogdan Vrăjitoarea, 2008: Titel Sorohan, 2009 şi 2010: Filip Popescu, 2011: Marius Sava, 2012-2013: George Vărzaru, 2014: Radu Vitan.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS