20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova | Valentin Mihăilă: Diferența a făcut-o unitatea grupului

„U“ Craiova | Valentin Mihăilă: Diferența a făcut-o unitatea grupului

Puștiul-minune al Universității Craiova, Valentin Mihăilă, marcator în meciul cu CFR Cluj, câștigat cu 3-1, a explicat după meciul din Gruia ce a făcut diferența.

„A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din Liga 1, din acest sezon. Sunt bucuros că am reușit să câștigăm acest meci și trebuie să mergem la Mediaș să luăm și acolo cele trei puncte. Diferența a făcut-o echipa, unitatea grupului. Ne-am motivat foarte bine pentru acest meci, încă de la primul meci de după jocul cu Botoșani. Știam că ne așteaptă un meci capital și mă bucur că am câștigat și mergem înainte. Sperăm să ne batem la campionat în continuare. Sperăm să se mai încurce și CFR și să putem să trecem astfel pe primul loc. Ultimul meci se va juca pe „Oblemenco“, poate se va renunța la restricția privind fanii și vom avea un stadion plin“, a spus Valentin Mihăilă.

„Nu citesc presa, dar aud ce se scrie de la părinți și de la prieteni. Sunt bucuros că se vorbește despre mine, dar mai am mult până să plec într-un campionat puternic. Titlul mi-l doresc de când am ajuns la Craiova, de la vârsta de 12 ani. Dacă o să câștig campionatul voi fi foarte fericit“, a completat „Țintă“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS