16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNebunie în Turcia. Maxim îi aduce un punct echipei sale în minutul 90+15

Nebunie în Turcia. Maxim îi aduce un punct echipei sale în minutul 90+15

Unde este Șumudică, este și dramatism. Galatasaray și Gaziantep au oferit, duminică seară, un meci cu de toate, întru-totul spectaculos. Echipa antrenată de Marius Șumudică a obținut un punct mare pe terenul campioanei, după ce golul egalizator a venit în minutul 90+15. A fost 3-3, iar Alexandru Maxim a fost omul decisiv pentru formația oaspete.

Gaziantep a condus cu 1-0, după golul marcat de Djilobodji în minutul 17. Falcao a egalat în minutul 36, iar Belhanda a dus-o pe Galatasaray în avantaj în minutul 40.

După pauză, Galatasaray a rămas în inferioritate numerică. Calik a fost eliminat direct, iar Șumudică a început din nou să spere într-un rezultat pozitiv. Feghouli a majorat diferența în minutul 66, iar totul părea terminat. Twumasi a relansat finalul partidei în minutul 78, când a înscris pentru 2-3.

De la agonie la extaz

Gaziantep a avut forța să înscrie și golul al treilea, în minutul 90+4, dar reușita a fost anulată. Kayode a punctat în ultimele secunde, spre bucuria lui Marius Șumudică, dar golul a fost anulat de VAR pentru fault în atac. În cele din urmă, s-a jucat până în minutul 90+15, când Alexandru Maxim a egalat dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut.

De menționat că atât Alexandru Maxim, cât și Alin Toșca au fost integraliști la Istanbul.

În urma acestui rezultat, Gaziantep rămâne pe locul 9, cu 34 de puncte. Galatasaray ocupă locul 4, cu 51 de puncte, la opt lungimi de liderul Bașakșehir, cu 6 etape înainte de finalul campionatului.

Citește și: Liga 1 / Meci nebun pe Arena Națională! FCSB, ținută-n loc de Mediaș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS