5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMariajul dintre Boloni şi Royal Antwerp s-a încheiat, anunţă presa belgiană

Mariajul dintre Boloni şi Royal Antwerp s-a încheiat, anunţă presa belgiană

Ladislau Boloni, fostul selecţioner al României, nu va mai fi antrenorul echipei Royal Antwerp în sezonul viitor, informează presa belgiană, care susţine că decizia ar putea fi anunţată în mod oficial în următoarele ore.

„Mariajul dintre Boloni şi Royal Antwerp s-a încheiatׅ“, a scris cotidianul Het Laatste Nieuws, citat de Agerpres.

Puglicația a adăugat că finalista Cupei Belgiei va fi supusă „unui facelift amănunţit“ în această vară.

A obținut rezultate remarcabile

Boloni a preluat-o pe Antwerp în iunie 2017, reuşind să încheie sezonul trecut pe poziţia a patra, A fost cel mai bun rezultat înregistrat de această grupare începând din 1990. De asemenea, sub comanda fostului internaţional român, Royal Antwerp a reuşit în acest sezon calificarea în finala Cupei Belgiei, pentru prima oară după mai bine de două decenii.

Elevii lui Boloni urmau să înfrunte în finală, pe 22 martie, formaţia FC Bruges, însă partida a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Plecarea sa nu este chiar o surpriză, fostul internaţional român lăsând să se înţeleagă în ultimele săptămâni că nu crede că aventura sa la Antwerp va mai continua.

„Nu cred că pot merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă este titlu, iar acest lucru necesită o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în continuare“, declara Boloni, luna trecută, pentru o publicaţie ungară.

Citește și: EXCLUSIV / Nicolae Negrilă îl atenționează pe Bergodi: „Cu oltenii nu merge așa, oricum!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS