Acasă Sport Fotbal Peluza Nord și „U“ Craiova fac front comun în lupta cu coronavirusul

Peluza Nord și „U“ Craiova fac front comun în lupta cu coronavirusul

-

Suporterii de la Peluza Nord și reprezentanții Universității Craiova luptă împreună împotriva dușmanului nevăzut al omenirii, coronavirusul. Cum fotbalul real nu mai este posibil în aceste vremuri tulburi, acțiunea s-a mutat în plan „virtual“.

„IMPLICĂ-TE ȘI TU!

Peluza Nord Craiova și Universitatea Craiova, împreună în lupta contra COVID-19 printr-un un meci demonstrativ de FIFA 20, urmând ca suma obținută din vânzarea biletelor virtuale să fie donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova. Fii și tu alături de noi și achiziționează-ți online bilet virtual pentru acest joc, de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-peluza-nord-stadionul-ion-oblemenco-550714/event.html.
Meciul va fi transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al clubului duminică, 29 martie 2020, începând cu ora 20:00“, se arată într-un comunicat postat de gruparea alb-albastră.

Citește și: EXCLUSIV / Dan Nistor: Trebuie să se reia acest campionat, indiferent când!

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...