12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSO Filiaşi / Florin Spânu: Avem alt joc în acest retur

CSO Filiaşi / Florin Spânu: Avem alt joc în acest retur

-

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, a răsuflat uşurat după prima partidă din retur. CSO a câştigat cu 1-0 în faţa Gilortului Târgu Cărbuneşti. Oficialul grupării doljene a subliniat că misiunea echipei sale, antrenate de Nae Constantin, a fost îngreunată de starea terenului. Asta din cauza ploilor căzute înainte de meciul de sâmbătă, de pe stadionul „Orăşenesc“.

„Este o victorie importantă şi muncită. Mă aşteptam să fie un joc foarte greu, pentru că starea terenului aţi văzut cum a fost. Asta pentru că a plouat toată noaptea. Am o echipă tehnică, preocupată să construiască, iar terenul nu a creat această posibilitate. De aceea sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte. Să dea Dumnezeu ca şi de acum înainte să jucăm aşa. Dar şi să avem norocul pe care l-am avut astăzi (sâmbătă – n.r.) şi la finalul jocului să avem cele trei puncte“, a spus conducătorul lui CSO Filiaşi.

Florin Spânu şi-a felicitat echipa

Florin Spânu i-a felicitat pe jucători pentru modul cum au luptat. L-a felicitat inclusiv pe portarul Ovidiu Jianu, care l-a copiat în câteva rânduri pe Mirko Pigliacelli. Acesta fie a driblat atacanţii gorjenilor, fie a ieşit foarte mult cu mingea la picior ca să impulsioneze atacul.

„Am foarte mare încredere în Ovidiu Jianu şi sunt convins că ne va ajuta la fiecare joc. Şi el, şi Dică, şi Munteanu pot să facă faţă meciurilor cu miză. Eu îl felicit pe această cale pentru evoluţie. De fapt felicit întreaga echipă, pentru că s-a jucat cu ambiţie, s-au dăruit. Se vede că avem alt joc în acest retur“, a declarat Florin Spânu.

CSO Filiaşi va juca sâmbătă, 14 martie, de la ora 15.00, tot acasă. Trupa lui Nae Constantin va evolua împotriva lui ACS Poli Timişoara, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Jucăm cu ACS Poli Timişoara, o echipă care încearcă să evite retrogradarea, ca şi noi. Sunt convis că tracul arătat acum, odată cu reluarea campionatului, nu o să-l mai aibă băieţii noştri şi să-şi dea drumul la joc“, a încheiat Florin Spânu.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS