Acasă Sport Fotbal Oltenia Junior le-a dat bătaie echipelor CSA Steaua şi Dinamo

Oltenia Junior le-a dat bătaie echipelor CSA Steaua şi Dinamo

-

Oltenia Junior Craiova a participat de curând la „Winter Stars Cup“ Bucureşti şi a făcut o figură foarte frumoasă. Competiţia a adunat la start peste 20 de cluburi din ţară, majoritatea din Capitală. S-a adresat mai multor categorii de vârstă.

Gruparea din Bănie s-a prezentat la acest turneu cu grupele de juniori născuţi în 2011 şi 2012. Acestea sunt antrenate de la Alin Piţigă şi Ionuţ Onescu. Oltenia Junior a reuşit să-şi adjudece prima poziţie la categoria 2011 şi s-a oprit în sferturile de finală cu 2012.

La 2011, Oltenia Junior a înregistrat victorii pe linie. A eliminat în drumul său spre trofeu reprezentantele cluburilor CSA Steaua şi Dinamo.
Iată rezultatele: în grupă: 5-1 Iniţial Bucureşti, 5-1 Aripi Bucureşti, 4-1 CSA Steaua Bucureşti; sferturi: 3-2 (după penaltiuri, 1-1 în timpul regulamentar) Voinţa Snagov; semifinale: 1-0 Dinamo Bucureşti; finală: 1-0 Şcoala „Dan Chilom“.

La 2012, Oltenia Junior a câştigat tot în grupă. A înregistrat 6-0 cu Juventus Bucureşti, 5-1 cu Seven Stars şi 3-0 cu Sport Team. Din păcate a cedat în sferturi, scor 1-3 (după penaltiuri, 1-1 în timpul regulamentar) în faţa celor de la Best Boys Bucureşti.

Lotul grupelor 2011 / 2012: Vlad Georgescu, Nicholas Brandibur, Sebastian Sandu (cel mai tehnic junior), David Afronie, Ianis Leoveanu, Mario Mujea, Andrei Predescu, David Păun, Patrick Calotă, Luca Alex Popescu, Mihai Afronie, Robert Tudorache, David Baciu, Danid Bistriceanu, David Radu.

Citeşte şi: Turneul semifinal se va disputa în Bănie. SCMU Craiova, printre favorite

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?

Orban: S-au luat măsuri pentru întărirea DSP-urilor

Premierul Ludovic Orban a declarat că ministrul Sănătăţii a luat măsurile pentru "întărirea" Direcţiilor de Sănătate Publică şi pentru derularea anchetelor epidemiologice...

Mircea Lucescu: După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a discutat cu jurnaliștii de la tuttomercatoweb despre cum își petrece timpul în izolare și despre viitorul fotbalului. Ajuns...