5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTurneul semifinal se va disputa în Bănie. SCMU Craiova, printre favorite

Turneul semifinal se va disputa în Bănie. SCMU Craiova, printre favorite

Echipa de volei feminin SCMU Craiova a obţinut din partea Federației Române de Volei unda verde pentru organizarea, în Bănie, a Turneului Semifinal al Diviziei A2 Vest. Partidele se vor disputa în perioada 6-8 martie 2020.

Iubitorii de volei din Craiova vor putea asista la mai multe meciuri de calitate weekendul viitor, având în vedere că la acest turneu vor participa cele mai importante echipe din Divizia A2 Vest.

SCMU Craiova, CSU Medicina Tg. Mureș, CSU Oradea și CSS Turda se vor duela pentru cele două poziții care duc la turneul final, cel de promovare în Divizia A1.

Lucian Zlotea: Sperăm ca suporterii să fie alături de noi

Tehnicianul echipei craiovene, Lucian Zlotea, consideră că șansele de promovare ale echipei sunt destul de mari, mai ales că acest turneu semifinal se va diputa în Bănie. De asemenea, acesta face un apel către suporteri și le cere sprijinul pentru aceste partide decisive.

„Vom juca meciurile de la turneul semifinal la noi acasă, iar acest lucru este foarte important. Toate fetele sunt disponibile și putem spera la accederea la turneul final. Deocamdată am ajuns aici, un lucru pe care îl încercăm de trei sezoane. Încet, încet ne-am ridicat nivelul și considerăm că merităm calificarea. Cele mai importante partide sunt cele cu Turda si Oradea, ele sunt contracandidatele noastre la ocuparea locului secund, considerand ca Târgu Mureș este echipa cea mai puternică. Le-am învins pe amândouă când am jucat acasă, pe teren propriu, cu 3-0, în turul campionatului, deci șansele par a fi de partea noastră”, a declarat pentru GdS Lucian Zlotea, antrenor SCMU Craiova

„Ne doream să aducem acest turneu la Craiova și pentru public, mai ales pentru cei care au fost alături de noi și ne-au urmărit rezultatele în ultimii ani. Probabil și ei se bucură alături de noi de acest eveniment care, deși la un nivel inferior celorlalte echipe de sală, reprezintă totuși un rezultat. Șansele noastre de promovare au crescut vizibil, în special în acest an, iar acum, odată cu organizarea turneului semifinal. Sperăm ca suporterii și iubitorii de sport din Craiova să fie înca o dată alături de noi și să reușim să ținem aceste speranțe aprinse”, a completat tehnicianul Craiovei.

Programul partidelor, dar și orele de disputare vor fi anunțate ulterior.

Citește și: Liga a IV-a Dolj / 41 de goluri s-au marcat în etapa 16. Vezi casetele tehnice!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS