15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Exclusiv: Nae Constantin, supervizat la ultimul antrenament cu CSO Filiaşi

VIDEO / Exclusiv: Nae Constantin, supervizat la ultimul antrenament cu CSO Filiaşi

-

Antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Nae Constantin, a primit vineri vizita lectorului Valentin Sinescu. Acesta este unul dintre membrii comisiei de examinare ai Şcolii de Antrenori. Tânărul tehnician al grupării doljene, aflat la primul mandat ca antrenor principal, este cursant al Şcolii de Antrenori şi intenţionează să dobândească Licenţa Pro UEFA.

Nae Constantin a explicat supervizorului său, preţ de câteva minute, ce anume lucrează în cadrul şedinţei de pregătire. Apoi le-a prezentat tematica lecţiei şi elevilor săi. El le-a exemplificând şi grafic ce au de făcut, cu ajutorul unui proiector. Apoi s-a mers pe terenul artificial din Rovinari. Şedinţa de pregătire nu s-a ţinut pe stadionul din Filiaşi pentru că gazonul arenei proprii a primit de curând un tratament. În dreptunghiul verde s-a pus în practică tot ce s-a vorbit în vestiar. Totul sub supravegherea lui Valentin Sinescu, fost antrenor al Astrei, în prezent supervizorul loturilor naţionale de juniori ale României.

„Povestea“ lecţiei deschise se va repeta şi săptămâna viitoare.

Altfel, CSO Filiaşi ar fi trebuit să susţină sâmbătă un joc amical în compania celor de la FCU, dar din lipsa unui teren bun s-a anulat.
CSO Filiaşi va susţine următorul joc de verificare miercuri, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Bradu, cu Vediţa Coloneşti.

„Îmi fac programul indiferent dacă vine să mă urmărească cineva sau nu

La final, antrenorul lui CSO Filiaşi, Nae Constantin, a spus că nu i-a influenţat în vreun fel antrenamentul venirea lui Valentin Sinescu.

„Ăsta este noul trent la Şcoala de Antrenori. Sunt nişte lectori care vin să ne urmărească antrenamentele. În funcţie de cum le organizăm primim nişte calificative. La urmă ni se dă sau nu ni se dă licenţa. Oricând îmi face plăcere să mă întâlnesc cu domnul Sinescu, pe care o să-l revăd şi săptămâna viitoare. Le-am şi spus băieţilor să-şi vadă de antrenament, pentru că eu nu fac ceva special că a venit să mă vadă pe mine. Acelaşi antrenament l-aş fi făcut. Eu îmi fac programul dinainte şi mă ţin de el, indiferent dacă vine să mă urmărească cineva sau nu“, a spus Nae Constantin, pentru GdS.

Nae Constantin, mulţumit de cum s-a lucrat în Serbia

Întrebat despre cantonamentul susţinut de curând în Serbia, la Donji Milanovac, Nae Constantin a spus:

„A fost un cantonament bun, condiţii bune şi ne-am pregătit bine. Singurul regret pe îl am este că s-a accidentat Dina şi nu a participat deloc la antrenamente. După antrenamentul de joi a făcut şi Sabin Lupu o entorsă. Sper să nu fie foarte grav. În rest, totul a fost în regulă“.

Citeşte şi: „U“ Craiova – CFR Cluj / Alb-albaştrii să fie cei buni…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS