8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Sorin Cârţu anunţă: Dielna este o achiziţie bună!

VIDEO / Sorin Cârţu anunţă: Dielna este o achiziţie bună!

-

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a acordat un interviu în care vorbeşte despre ultimul jucător sosit în Bănie, Claude Dielna.

„Dielna este un jucător care mie mi-a plăcut când a jucat la Dinamo. A avut evoluţii bune şi dădea siguranţă maximă apărării lui Dinamo în perioada respectivă. Ştiu că mai era de pus la punct vizita medicală şi în rest lucrurile trebuie să se rezolve. Ultima dată a evoluat în America şi probabil că au venit recomandări şi de la Alex Mitriţă. Discuţiile s-au purtat de către Mihai Rotaru cu el, sunt în relaţii mai strânse. La modul în care s-a prezentat la Dinamo, ar fi un plus venirea lui. Ar creşte totodată şi concurenţa asta în compartimentul defensiv. Este o achiziţie bună“, a spus Cârţu.

E de lăudat ce au făcut băieţii în perioada asta“

Conducătorul Ştiinţei a avut cuvinte de laudă pentru staff-ul tehnic şi pentru alb-albaştri, după parcursul perfect de până acum în 2020.

„E de lăudat ce au făcut băieţii în perioada asta de când a început minireturul. Cele 9 puncte acumulate din 9 posibile şi prestaţia pe care au avut-o, cu 10 goluri date, a creat un stimul deosebit. S-a creat o stare de spirit deosebită şi în oraş, dar şi în sânul echipei. V-am spus încă din perioada cantonamentului, în care am participat în calitate de preşedinte, că mi-a plăcut ce am văzut. Pentru mine nu este o surpriză. Aşteptam nişte evoluţii bune, dar faptul că s-au realizat 9 puncte din 9 e meritul băieţilor şi al conducerii tehnice“, a punctat „Sorinaccio“.

Sorin Cârţu: Greu va fi pentru amândouă echipele

Sorin Cârţu a vorbit şi despre derbiul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Toţi suntem în febra acestui meci. Sigur va fi sold-out şi aşteptăm şi un rezultat pe măsură. Nu ştiu ce strategie va folosi Dan Petrescu şi mai puţin ar trebui să ne intereseze acest lucru. Cum îl percep eu pe Dan Petrescu, ăstea sunt meciuri pentru care trăieşte. Îl va aborda cu potenţialul maxim al echipei. Îşi va dori măcar să nu piardă. Este foarte greu să pregăteşti un meci contra CFR-ului, pentru că este o echipă grea. Dar greu va fi pentru amândouă echipele“, a spus Cârţu.

Acesta nu are preferinţe în privinţa ţintarului din play-off: „Să dea Dumnezeu să ajungem la ultimul meci să jucăm pentru titlu, indiferent unde va fi. Sunt convins că starea de spirit la momentul respectiv va fi maximală. Dacă ar fi vorba să întâlnim atunci pe CFR, nu este foarte greu să joci la Cluj“.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS