10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Ivan Martic ştie cum poate câştiga „U“ Craiova derbiul cu CFR Cluj

VIDEO / Ivan Martic ştie cum poate câştiga „U“ Craiova derbiul cu CFR Cluj

-

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ivan Martic, a declarat că are mare încredere că Ştiinţa va face un meci bun şi va obţine un rezultat pe măsură duminică, în meciul cu CFR Cluj. El a punctat că nu se gândeşte acum la titlul de campioană şi nici la prelungirea contractului, preferând ca acestea să fie abordate pas cu pas.

„Nu ştiu dacă vom ieşi campioni, dar vrem. Prima dată trebuie să ne gândim la meciul cu CFR, care este foarte important. După o să facem pas cu pas şi o să vedem unde ajungem. Suporterii sunt mereu lângă noi, iar acum, că avem trei victorii consecutive, vin şi mai mulţi. O să fie stadionul plin cu CFR şi o să fie spectacol. De aceea trebuie să le facem suporterilor cadou o victorie. Am ştiut mereu ce echipă avem, una foarte puternică, şi nu sunt surprins că suntem pe locul doi. Avem nevoie de unitate ca să o învingem pe CFR şi de un pressing foarte bun. Trebuie să luptăm pentru fiecare minge, iar cu suporterii în spate câştigăm 100%“, a declarat Martic.

„Nu mă gândesc ce va fi de la vară. Acum sunt concentrat la ce avem de făcut ca echipă şi îmi doresc să câştigăm un trofeu anul acesta“, a punctat Ivan Martic.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS