Acasă Sport Fotbal VIDEO / Vali Mihăilă, despre derbiul cu CFR Cluj: „Sper să câştigăm...

VIDEO / Vali Mihăilă, despre derbiul cu CFR Cluj: „Sper să câştigăm duminică“

-

Puştiul-minune din atacul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a declarat că îşi doreşte foarte mult victoria în derbiul cu CFR Cluj. Duelul cu liderul este programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. „Ţintă“, aşa cum îl alintă colegii, şi-a procurat un abonament pentru play-off şi îi îndeamnă şi pe suporteri să umple „Templul“ în bătăliile decisive pentru titlu.

„Suntem primii abonaţi (el, Pigliacelli, Koljic şi Martic – n.r.) pentru play-off, dar importanţi sunt suporterii. Ei trebuie să vină şi să cumpere, apoi să vină la stadion ca să ne încurajeze. Sper să se facă mai mult de 2.000 de abonamente acum. Sper ca duminică să fie stadionul plin şi publicul să ne împingă de la spate spre o nouă victorie. Toţi prietenii mei îmi cer bilete pentru derbi şi o să le fac rost ca să vină la meci să ne ajute. M-aş bucura să fie primul sold-out din anul ăsta. Sigur că sper să marchez, dar nu contează cine o să înscrie cu CFR. Important este să luăm punctele. Şi Mirko dacă o să înscrie, o să fie foarte bine“, a declarat Mihăilă.

„Acum se vede clar că formăm o echipă“

„Mă aşteptam să terminăm campionatul regulat atât de sus în clasament, pentru că ştiu ce lot avem. Am avut nevoie de timp ca să se acomodeze toţi colegii şi acum se vede clar că formăm o echipă. Mai este mult până la finalul sezonului şi sper să câştigăm meciul de duminică, să intrăm în play-off la egalitate de puncte cu CFR. Sunt cinci meciuri acasă, sperăm să le câştigăm pe toate. Dar sunt în total sunt zece în play-off, deci mai este mult de muncă. Ne dorim foarte mult titlu, însă sunt destule meciuri în care se pot întâmpla multe. Chiar dacă vom câştiga duminică, nu înseamnă că noi şi CFR suntem favorite pentru campionat. Şi celelalte echipe care vor intra în play-off se vor bate pentru titlu“, a completat Vali Mihăilă.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

Mircea Lucescu: După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a discutat cu jurnaliștii de la tuttomercatoweb despre cum își petrece timpul în izolare și despre viitorul fotbalului. Ajuns...

Grozav şi Latovlevici, puși pe liber de Kisvarda. Vezi motivul!

Clubul maghiar Kisvarda FC a reziliat contractele jucătorilor Gheorghe Grozav şi Iasmin Latovlevici. Lait-motivul este că aceştia au plecat fără permisiune în...