16.1 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal VIDEO / Elvir Koljic se bazează pe suporteri: „Să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj!“

VIDEO / Elvir Koljic se bazează pe suporteri: „Să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj!“

-

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a luat parte la campania clubului de a lansa abonamente pentru play-off-ul campionatului. Cu acest prilej, bosniacul a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Cred că avem o echipă foarte bună şi jucăm foarte bine în acest moment. Acum vine meciul cu CFR Cluj, urmează play-off-ul, deci o perioadă grea, dar cred că avem o echipă bună ca să câştigăm campionatul. Mă aştept să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj, pentru că echipa merge foarte bine. Va fi ceva fantastic şi sper să câştigăm, să-i facem fericiţi pe suporteri. Dacă o să jucăm ca în ultimele trei meciuri sunt sigur că o să câştigăm cu CFR Cluj. Cred că liderul CFR Cluj va fi puţin obosit după meciul din Europa League şi este o şansă în plus pentru noi ca să ne impunem“, a declarat Elvir Koljic.

„Sper să mă fi întors şi mai puternic“

Acesta a vorbit şi de perioada de covalescenţă prin care a trecut.

„Am primit foarte multe mesaje de încurajare cât timp am fost accidentat. Acum trebuie să gândesc pozitiv şi să sper că nu se va mai întâmpla nimic rău. Îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi să-i mulţumesc pe suporterii care m-au susţinut mereu. Sper să mă fi întors şi mai puternic“, a declarat Elvir Koljic.

Iată care sunt preţurile abonamentelor pentru play-off:

-Peluze (Nord & Sud): 60 RON
-Tribuna a II-a: 120 RON
-Tribuna I: 160 RON
-Tribuna VIP 2: 280
-Tribuna VIP: 400 RON

ATENȚIE! Abonamentele pentru tot sezonul competițional 2019 – 2020 sunt valabile și la meciurile din play-off. NU trebuie achiziționate separat abonamente tip play-off sau preschimbate.

Citeşte şi: VIDEO / Pigliacelli: Avem o echipă mare şi putem să câştigăm campionatul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O femeie şi doi copii, morţi într-un apartament cuprins...

O femeie de 52 de ani şi doi copii de 3 şi 4 ani, pe care îi avea în grijă, au decedat într-un incendiu care a cuprins un apartament din Băileşti.

ȘTIRI GdS

O femeie şi doi copii, morţi într-un apartament cuprins...

O femeie de 52 de ani şi doi copii de 3 şi 4 ani, pe care îi avea în grijă, au decedat într-un incendiu care a cuprins un apartament din Băileşti.

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Medicament nou aprobat pentru dermatita atopică

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a recomandat aprobarea extensiei indicației terapeutice pentru medicamentul Olumiant ( substanța activă baricitinib), pentru tratarea formelor moderate...

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...

Horoscop

BerbecFii atent de partea cui ești, este posibil să fii atras în situații dificile. Actele semnate azi ar trebui bine analizate, deoarece...