22.9 C
Craiova
duminică, 14 august, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Elvir Koljic se bazează pe suporteri: „Să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj!“

VIDEO / Elvir Koljic se bazează pe suporteri: „Să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj!“

-

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a luat parte la campania clubului de a lansa abonamente pentru play-off-ul campionatului. Cu acest prilej, bosniacul a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Cred că avem o echipă foarte bună şi jucăm foarte bine în acest moment. Acum vine meciul cu CFR Cluj, urmează play-off-ul, deci o perioadă grea, dar cred că avem o echipă bună ca să câştigăm campionatul. Mă aştept să fie sold-out la meciul cu CFR Cluj, pentru că echipa merge foarte bine. Va fi ceva fantastic şi sper să câştigăm, să-i facem fericiţi pe suporteri. Dacă o să jucăm ca în ultimele trei meciuri sunt sigur că o să câştigăm cu CFR Cluj. Cred că liderul CFR Cluj va fi puţin obosit după meciul din Europa League şi este o şansă în plus pentru noi ca să ne impunem“, a declarat Elvir Koljic.

„Sper să mă fi întors şi mai puternic“

Acesta a vorbit şi de perioada de covalescenţă prin care a trecut.

„Am primit foarte multe mesaje de încurajare cât timp am fost accidentat. Acum trebuie să gândesc pozitiv şi să sper că nu se va mai întâmpla nimic rău. Îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi să-i mulţumesc pe suporterii care m-au susţinut mereu. Sper să mă fi întors şi mai puternic“, a declarat Elvir Koljic.

Iată care sunt preţurile abonamentelor pentru play-off:

-Peluze (Nord & Sud): 60 RON
-Tribuna a II-a: 120 RON
-Tribuna I: 160 RON
-Tribuna VIP 2: 280
-Tribuna VIP: 400 RON

ATENȚIE! Abonamentele pentru tot sezonul competițional 2019 – 2020 sunt valabile și la meciurile din play-off. NU trebuie achiziționate separat abonamente tip play-off sau preschimbate.

Citeşte şi: VIDEO / Pigliacelli: Avem o echipă mare şi putem să câştigăm campionatul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de instabilitate atmosferică în trei sferturi de...

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare cod galben de...

ȘTIRI GdS