Acasă Sport Fotbal Update: Claude Dielna va semna astăzi cu Universitatea Craiova

Update: Claude Dielna va semna astăzi cu Universitatea Craiova

-

UPDATE: Claude Dielna a efectuat în această dimineaţă vizita medicală în Bănie, pe care a trecut-o cu brio. Astfel, francezul va semna în decursul zilei de astăzi un contract pe şase luni cu Universitatea Craiova, cu opţiune de prelungire.

….

Ştire iniţială:

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt interesaţi de serviciile francezului Claude Dielna.

Dilena (32 de ani) a evoluat până în iarna în MLS, la New England Revolutions și Portland Timbers. În cariera sa, acesta a mai trecut pe la echipele Lorient, Istres, Olympiacos Pireu, Sedan, Ajaccio, Sheffield Wednesday și Slovan Bratislava.

În cele două sezoane petrecute la New England Revolutions, Claude Dielna a jucat 28 de meciuri. La începutul anului 2019 a fost achiziționat de Portland Timbers, unde a jucat în 16 partide.

Citeşte şi: Liga 1 / LPF a inclus trei „lei“ în echipa etapei a 25-a

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.