24.5 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Papură ştie cum poate „stinge“ divergenţele cu suporterii

VIDEO / Papură ştie cum poate „stinge“ divergenţele cu suporterii

-

Universitatea Craiova întâlneşte vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Gaz Metan Mediaş. Partida contează pentru etapa 23, prima din minireturul Ligii I, iar deznodămânul ei are o puternică influenţă în accederea în play-off. Altfel spus, este un meci de „6 puncte“, iar elevii lui Corneliu Papură nu au voie să-l piardă, dacă nu vor să pună în pericol primul obiectiv al clubului.

Papură ar vrea un dialog cu suporterii contestatari

Alb-albaştrii au intrat în „gura“ suporterilor după ultimele rezultate din 2019, iar unii suporteri au luat atitudine. L-au contestat pe Corneliu Papură şi au anunţat că nu-l vor pe portarul Mirko Piglaicelli în echipă şi în niciun caz titular.

Întrebat în cadrul conferinţei despre aceste tensiuni, antrenorul Corneliu Papură a îndemnat la unitate.

„Sper ca publicul nostru spectator să ne fie alături. Dacă vom reuşi ceva, o vom face doar împreună. Altfel ne va fi greu, iar rezultatele vor fi greu de realizat. În momentul în care ai ostilitate, cu siguranţă pot apărea sincope în evoluţia echipei. Nu mi s-a propus niciodată să port un dialog cu fanii, dar aş face-o cu mare plăcere. Nu am refuzat, aşa cum s-a spus“, a comentat Papură, care a vorbit şi despre şansele la titlu.

Şi Vătăjelu îndeamnă la linişte şi unitate

Despre nemulţumirile suporterilor şi lupta pentru play-off şi pentru titlu a vorbit şi Bogdan Vătăjelu:

„Atmosfera este una bună şi toată lumea aşteaptă să începem meciurile. Fiecare jucător în parte îşi doreşte să fie mai bun decât a fost anul trecut şi fiecare jucător se gândeşte la lupta pentru titlu. Dacă nu îţi propui lucruri măreţe, atunci rămâi mediocru. Nu cred că te apuci de fotbal sau să faci sport pentru mediocritate. Cred că avem şansele noastre atâta timp cât suporterii vor fi alături de noi“, a spus Vătăjelu.

Citeşte şi: CCA a desemnat brigada care va oficia meciul „U“ Craiova – Mediaş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bişniţă cu cărţi funciare, sub nasul autorităţilor

Mai multe site-uri care vând extrase de cărţi funciare la preţuri de două sau trei ori mai mari decât Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) funcţionează nestingherite, unele şi de câţiva ani. Dacă la ANCPI un extras de carte funciară costă 20 de lei, pe alte pagini de internet se vinde cu sume cuprinse între 48 şi 65 de lei. Unii vânzători de cârţi funciare vin şi cu o taxă de "prioritate", iar alţii susţin că în preţul cerut este inclusă şi taxa ANCPI, TVA şi… asistența telefonică. Tote aceste site-uri au un lucru în comun: revând cu preţuri mult mai mari extrasele de cârţi funciare obţinute de la ANCPI.

ȘTIRI GdS