10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNeaga spune că-l va urma pe Pițurcă dacă pleacă. Papură, în joc de glezne

Neaga spune că-l va urma pe Pițurcă dacă pleacă. Papură, în joc de glezne

Suspansul continuă! Plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova pare iminentă, pentru că reputatul antrenor și finanțatorul Mihai Rotaru nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. În cazul „divorțului“, Piți ar lua cu el și staff-ul pe care l-a adus. Primul care l-ar urma pe antrenorul de 63 de ani este secundul Rică Neaga.

„Nici nu se pune problema să rămân! Dacă pleacă nea Victor Pițurca, plec odată cu dânsul“, a declarat Rică Neaga, la Digi Sport.

Acesta speră însă ca lucrurile să se regleze în zilele următoare.

„Noi am pierdut cu cele trei echipe din fața noastră, deci cred că e meritat (locul 4 – n.r.). Ne este la îndemână să câștigăm un trofeu. Condițiile de la Craiova sunt foarte bune. Cred că se vor face transferuri, pentru că avem nevoie ca să ne batem cu cei din fața noastră“, a spus Adrian Neaga.

Reunirea s-ar putea face sub comada lui Papură

Luând în calcul că nu vor rămâne nici ceilalți colaboratori ai lui Victor Pițurcă, iar Mihai Rotaru nu se orientează repede asupra unui antrenor, Universitatea Craiova se va reuni sub comanda lui Corneliu Papură. Acesta ar putea fi ajutat, ca și la începutul mandatului din vara trecută de secundul Florinel Luță și Robert Tufiși, antrenorul cu portarii. Asta pentru că ei au rămas în cadrul clubului la venirea lui Piți, în timp ce Constantin Schumacher, alesul lui Papură, și-a reziliat atunci contractul.

Jucătorii Științei vor încheia vacanța pe 5 ianuarie, urmând ca pe 7 să plece într-un stagiul de pregătire în Antalya.

Universitatea Craiova va susține primul meci din 2020 împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Confruntarea este programată vineri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Formația din Bănie a încheiat anul 2019 pe locul 4. În cele 22 de etape consumate din Liga I a contabilizat 37 de puncte și nu și-a asigurat încă prezența în play-off. Cât despre lupta pentru primul loc, alb-albaștrii se află la 7 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS