10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTensiune în Bănie! Victor Pițurcă, la un pas să o părăsească pe Universitatea Craiova

Tensiune în Bănie! Victor Pițurcă, la un pas să o părăsească pe Universitatea Craiova

Prestațiile slabe ale Universității Craiova, coroborate cu ultimele înfrângeri au condus la depărtarea lui Victor Pițurcă de patronat. Mai mult, se vorbește de un „divorț“.

Antrenorul de 63 de ani s-ar fi întâlnit imediat după Crăciun cu finanțatorul Științei, Mihai Rotaru, în Capitală, pentru a stabili un plan de transferuri. Cei doi nu ar fi ajuns la un numitor comun și Piți i-ar fi transmis să-și caute antrenor. Altfel, Victor Pițurcă a afirmat de mai multe ori că vrea fotbaliști de valoare ca să se bată la campionat și că altfel nu rămâne în Bănie.

De partea cealaltă, Mihai Rotaru este nemulțumit de realizările echipei sub bagheta lui Pițurcă și nici de atmosfera de la lot. Nu este încântat nici de jucătorii aduși de Piți, cum ar fi Zakaric, Cosic, Ivan și Mățel, pentru care ar fi plătit 2,5 milioane de euro.

Sunt șanse foarte mari ca Piți să plece

Un alt aspect care l-ar fi deranjat pe finanțatorul Științei a fost absența antrenorului de la cele două evenimente mari de la final de an, respectiv serbarea de Moș Crăciun și banchetul echipei.

Un alt semn că discuțiile nu au fost constructive este redat de faptul că nu s-a mișcat nimic la capitolul plecări / veniri, iar pe 5 ianuarie este programată reunirea echipei. Altfel, Mihai Rotaru a afirmat în public că Universitatea Craiova are un lot foarte bun, poate cel mai bun din Liga I.

În cazul în care Mihai Rotaru și Victor Pițurcă nu vor reveni la sentimente mai bune și se va ajunge la despărțire, Universitatea Craiova are patru variante de antrenor: Corneliu Papură, Cristiano Bergodi, Eugen Neagoe și Cosmin Contra.

Un anunț edificator în acest sens va fi făcut zilele următoare.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS