10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCarlos Fortes a călcat pe „bec“. Piţurcă: A fost un gest care-l va costa!

Carlos Fortes a călcat pe „bec“. Piţurcă: A fost un gest care-l va costa!

Atacantul portughez Carlos Fortes are motive să fie îngrijorat. Asta după gestul necugetat comis în derbiul de la Liga a III-a, Universitatea II Craiova – Progresul Spartac 0-1. Lusitanul a fost faultat din spate în minutul 86, dar, din păcate, a reacţionat urât. El s-a ridicat şi şi-a lovit adversarul cu capul, fapt soldat cu cartonaşul roşu. Gestul nu a fost trecut cu vederea nici de antrenorul primei echipe, Victor Piţurcă. Strategul este supărat mai ales că acesta va fi suspendat mai multe etape de către Comisia de Disciplină.

„M-a supărat foarte tare Fortes pentru ce a făcut la echipa a doua. I-am spus că nu are voie să aibă un astfel de gest, mai ales că el este străin în România. Nu poţi să vii tu, străin, şi să baţi jucătorii români. Mai ales că joci sub culorile unei echipe cunoscute în Europa. A fost un gest care-l va costa! Din păcate, suferă şi echipa. Nu ştiu câte etape de suspendare va lua. Ele nu se vor consuma la echipa a doua, pentru că aceasta reia campionatul în martie. Deci, imaginaţi-vă că noi nu ne vom putea folosi de el la echipa mare mult timp“, a răbufnit Victor Piţurcă, la conferinţa de presă de astăzi.


Acesta este un antrenor care s-a remarcat prin disciplina impusă la echipele pe care le-a pregătit. Drept dovadă, la Mirko Pigliacelli este ţinut în afara lotului pentru că nu a comentat deciziile antrenorului.

Revine Renato Kelic

Victor Piţurcă a pierdut un jucător de atac, dar a câştigat unul în apărare pentru meciul cu FC Botoşani.

„Kelic a fost accidentat, acum şi-a revenit. Se antrenează şi să vedem dacă îşi va câştiga locul în echipă“, a spus Piţurcă.

Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani se va disputa joi, 5 decembrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“ şi contează pentru etapa a 19-a din Liga I.

Citeşte şi: Victor Piţurcă: Nu mai sunt aşa tare în gură, ca până acum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS