Acasă Sport Fotbal Liga Elitelor U17 / Înfrângere pentru "GP" Craiova în fața Brașovului

Liga Elitelor U17 / Înfrângere pentru „GP” Craiova în fața Brașovului

-

Echipa de juniori U17 a Academiei „Gică Popescu” a dezamăgit în meciul susținut sâmbătă, pe teren propriu, în compania formației ACS Kids Tâmpa Brașov. A fost 0-2, la capătul unei evoluții oscilante, cu destule greșeli personale și de arbitru, dar și ratări incredibile. Confruntarea a contat pentru etapa a 19-a de la Liga Elitelor.


Oaspeții au deschis scorul prin Eduard G. Acesta a reluat cu capul, de la 4 metri, o centrare din stânga, de la Covalciuc (’58, 0-1).


Ardelenii au marcat din nou prin Eduard G., care a urmărit un șut al lui Covalciuc care a lovit bara și a împins mingea în plasă de la un metru (’67, 0-2).


Academia „Gică Popescu”: Mihnea Vodă – Octavian Urdu, Eduard Calițoiu (’60, Andrei Pîrvu), Alex Vezelovici, Denis Prunaru (’60, Alex Trușcă) – Mirel Neață, Eduard Udrea, Eduard Grigorie (’74, Răzvan Belega), Andrei Dinu (’74, Adelin Bîră) – Marius Florea (’67, Andrei Oană), Adrian Vlad. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.


Tâmpa Brașov: Denis Bărăgoana – Sergiu Pîrvulescu (’77, Ovidiu Stevian), Darius Mureșan, David Goșman, Eduard Bundea – Andrei Mituică – Ionuț Roșu (’83, Adrian Danuco), Andrei Moldovan, Vadim Covalciuc, Nicolas Antonie – David Busuar (’46, Eduard G.). Antrenor: Radu Tordeanu.


Cartonașe galbene: Vezelovici ’35, ’62, Udrea ’45 / Pîrvulescu ’65.


Cartonașe roșii: Vezelovici ’62 / Eduard G. ’84.


Au arbitrat: Marian Truța (Băbeni) – Maria Mihai (Ștefănești), Ion Năfliu-Joița (Vâlcea).

Citește și: Liga Elitelor U19 / Academia „Gică Popescu” s-a impus la pas cu Tâmpa

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...