Acasă Sport Fotbal CCA l-a desemnat pe Ovidiu Haţegan la partida FC Botoşani - „U”...

CCA l-a desemnat pe Ovidiu Haţegan la partida FC Botoşani – „U” Craiova

-

Ovidiu Haţegan a fost desemnat de Comisia Centrală a Arbitrilor să conducă de la centru partida dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova, din etapa a şasea a Ligii 1.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Robert Dumitru va fi rezervă.

FC Botoşani şi Universitatea Craiova se vor întâlni duminică seară, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.