21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova dă peste Merlins Crailsheim, în etapa a doua a grupelor FIBA

SCMU Craiova dă peste Merlins Crailsheim, în etapa a doua a grupelor FIBA

SCM Universitatea Craiova a pornit excelent în faza grupelor din FIBA Europe Cup și a obținut un succes pe teren propriu cu CSO Voluntari, scor 70-61. În a doua rundă a grupei H, oltenii vor da piept cu Hakro Merlins Crailsheim. Disputa va avea loc pe terenul nemților, miercuri, 19 octombrie, de la ora 20:00.

SCMU Craiova se deplasează în Germania după un eşec usturător pe teren propriu în campionat, scor 71-93 cu UBT Cluj Napoca. Acesta a fost şi primul joc oficial al Craiovei în noul sezon al LNBM.

Nemții au debutat cu un eșec în prelungiri în actualul sezon de FIBA Europe Cup, 87-93 pe terenul celor de la Norkkoping Dolphins. În campionat, echipa are un bilanț echilibrat, de 2-2. Lotul este unul relativ tânăr, cu o medie de vârstă de 26 de ani. Otis Livingston, Jaren Lewis și Maurice Stuckey sunt principalii marcatori ai echipei germane.

Cea mai recentă confruntare dintre o echipă din România și una din Germania în cupele europene a fost cea din sferturile de finală ale Basketball Champions League, dintre U-BT Cluj și MHP-Riesen Ludwigsburg, încheiată cu scorul la general de 2-1 în favoarea adversarei campioanei României.

Citeşte şi: Încă rezistă! Simona Halep se menţine în Top 10 mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS