10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Aur pentru David Boicea la turneul internaţional în cinstea lui Victor Graur

Lupte / Aur pentru David Boicea la turneul internaţional în cinstea lui Victor Graur

În data de 9 martie, la Ungheni, a avut loc Turneul International de lupte libere în cinstea lui Victor Graur. La această competiţie au participat mai mulţi sportivi de la cluburi din ţară, printre care şi David Boicea (CSU Craiova). Acesta a reuşit şi un rezultat memorabil la U17, câștigând medalia de aur la categoria 70 kg.

David Boicea va mai rămâne o săptămână în Republica Moldova pentru pregătire și pentru alte meciuri de verificare. Vor fi meciuri de verificare cu sportivi mai mari de vârstă, ca să-l solicite mult mai bine.

„Important este că David Boicea a câștigat meciurile fără probleme și că a trecut de o etapă în pregătirea noastră. Asta am şi urmărit, să vedem pe unde suntem şi ce mai avem de pus în practică. Ne-am gândit și la victorie, ce-i drept, dar ideea a fost să facem mai multe procedee. Spre surprinderea plăcută a mea, David a făcut exact ce am lucrat şi a respectat întocmai planurile.

Am vrut să facem o pregătire centralizată cu parteneri puternici, dar să şi participăm în competiții. Pot spune că David este mai încrezător, văzând că nu e cu nimic mai diferit faţă de ce am făcut noi până acum. Tot ce contează acum este că adversarii sunt mai tari“, a declarat Aurel Cimpoeru.

Nouă sportivi de la LPS vor lupta în Finala pe țară

Tot pe 9 martie, dar la București, a avut loc zona campionatului național școlar. Nouă dintre elevii de la Lps Petrache Trișcu au reuşit să se califice la Finala pe țară, ce va avea loc la sfârşitul lunii, la Reșița.

Sportivii de la LPS Petrache Trişcu, dar şi cei de la CS Universitatea Craiova, sub îndrumarea profesorilor Valentin Boboşca, Marius Cimpoeru și Aurel Cimpoeru, muncesc pe brânci pe toate fronturile, pentru a obţine performanţe demne pentru luptele româneşti.

Citeşte şi: Simona Halep a pornit spre Miami: „Vreau să iau săptămână cu săptămână!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS