23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis10 români au luat drumul Roland Garros-ului! Cine intră în calificări și direct pe tabloul principal

10 români au luat drumul Roland Garros-ului! Cine intră în calificări și direct pe tabloul principal

Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, se apropie de start (22 mai – 11 iunie), iar românii deja și-au anunțat prezența la una dintre cele mai importante competiții de tenis la nivel mondial. Nu mai puțin de 10 sportivi din România vor lua startul la turneul din Hexagon, iar ambițiile sunt mari.

Astfel, conform freelancer-ului Daniel Radu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig (*clasament protejat) sunt deja pe tabloul principal la simplu. În focurile calificărilor vor intra Gabriela Ruse, Alexandra Cadanțu și Jaqueline Cristian, precum și debutanții Nicholas Ionel și Miriam Bulgaru. Mai poate accede doar Victor Cornea la dublu, rezerva nr 2. Irina Bara a fost prea jos în clasament, când s-a tras linia și nu mai poate ajunge la Paris în acest an.

România va avea reprezentante și pe tabloul de dublu feminin. Gabi Ruse va face pereche cu Kostyuk, Irina Begu cu Kalinina, Monica Niculescu cu nipona Ninomiya, Ana Bogdan cu americanca Pera, iar Patricia Țig cu Santamaria.

Citește și: Sorribes Tormo, ceva mai inspirată decât Jaqueline în sferturile de la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS