10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep, după victoria cu Kovinic: „Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu“

Halep, după victoria cu Kovinic: „Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu“

Simona Halep (România, 15 WTA) a oferit un interviu foarte interesant, pe teren, după ce i-a predat o lecție de tenis muntenegrencei Danka Kovinic (98 WTA). Simo a recunoscut că a fost ajutată de Emma Răducanu, cea care a obosit-o pe muntenegreancă în meciul maraton din turul secund.

„Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou! Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public frumos care stă în căldură pentru a ne urmări. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu!

Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte (n.r – împotriva Emmei Răducanu). Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat și abia aștept următorul joc. Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un meci foarte greu. Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

Citește și: Halep nu are adversar la AO! Victorie clară cu Kovinic și calificare în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS