12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep: „Mă simt fericită în afara terenului, cred că asta mă ajută la meciuri“

Halep: „Mă simt fericită în afara terenului, cred că asta mă ajută la meciuri“

Simona Halep (15 WTA) a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (83 WTA), scor 6-2, 6-0, și merge în turul 3 la Australian Open. După meci, Simona Halep a analizat prestația avută în fața braziliencei și i-a cucerit pe fanii de pe „Rod Laver Arena” , declarându-și dragostea față de Australia.

„Secretul? Am mâncat aceeași mâncare de când am venit aici. Am mâncat ouă, șuncă și cașcaval. Nu am schimbat mult regimul. A fost greu să aștept toată ziua și să aștept meciul de dinainte. M-am motivat să fiu concentrată și să joc bine. Haddad Maia nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă și am câștigat. 

Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune. Soțul meu este aici cu mine și mă susține. Mă simt fericită în afara terenului, cred că asta mă ajută la meciuri. Tenisul rămâne prioritatea mea, vreau să fiu cât de bună pot”, a declarat Simona Halep, la interviul de la finalul partidei.

Întrebată despre legătura sentimentală cu Australia și dacă se consideră australiancă pe jumătate, Halep a răspuns râzând.

„Dacă sunteţi gata să mă primiţi, pot fi australiancă. Da, puteţi să-mi spuneţi ‘Aussi Simona‘. Vă mulţumesc pentru sprijin“, a completat românca.

Citeşte şi: Gata şi cu Haddad Maia. Să vină Kovinic! Simona Halep defilează la Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS