27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGata şi cu Haddad Maia. Să vină Kovinic! Simona Halep defilează la Australian Open

Gata şi cu Haddad Maia. Să vină Kovinic! Simona Halep defilează la Australian Open

Se pare că Simona Halep nu a avut emoţii nici în meciul cu Haddad Maia, din turul secund de la Antipozi. Românca a făcut un nou meci bun în Australia şi a acces fără doar şi poate în faza şaisprezecimilor. Împotriva sportivei din Brazilia, Halep nu a forţat, dar a servit precis şi puternic, ceea ce a făcut ca meciul să devină din ce în ce mai uşor cu cât înainta. La final, Simona a avut motive de bucurie, pentru că s-a impus cu 6-2, 6-0, în doar 68 de minute.

Jocul a început cum nu se putea mai bine pentru sportiva noastră, care a pus presiune pe adversară încă de la primele mingi. Treptat, Halep şi-a făcut serviciul perfect, a replicat excelent la retururile adversarei şi s-a distanţat în set. La scorul de 5-2, Simona a izbutit un nou break, care i-a asigurat şi câştigarea primului act, scor 6-2.

Constanţa în joc a Simonei Halep s-a menţinut şi în setul al doilea, pe care l-a dominat chiar mai clar decât pe primul. La fel ca în startul partidei, jucătoarea noastră s-a distanţat la 3-0 repede de tot, iar finalul meciului a fost o floare la ureche. Brazilianca a cedat din toate punctele de vedere, reverul nu a funcţionat sub nicio formă, iar Halep nu a iertat deloc. La final a fost 6-0, iar Simona a acces în turul al 3-lea la Australian Open.

În turul următor, mai exact în faza 16-imilor, Simona Halep se va duela cu muntenegreanca Danka Kovinic. Aceasta a trecut în trei seturi de britanica Emma Răducanu, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Citeşte şi: Încă un duel cu Halep ratat! Emma Răducanu, învinsă la mare luptă de Kovinic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS